logo

Мъж яде картофи всеки ден за една година, не е за вярване как изглежда сега

Мъж яде картофи всеки ден за една година, не е за вярване как изглежда сега

Андрю забеляза, че е затлъстял, а е едва на 35-годишна възраст

Главният герой в следващите редове е австралиецът Андрю Тейлър. Той е мотиватор и диетолог. Изобретател е на диетата с картофи.

Жена удари 320 кила заради любимия си, а после се случи нещо шокиращо

В продължение на цяла една година австралиецът редовно си хапвал по един картоф дневно. Защо се е решил на това и какво е успял да постигне, ще ви разкрием всеки момент.

Затлъстяване на 35 години

Андрю забеляза, че е затлъстял, а е едва на 35-годишна възраст. Той тежеше около 151 килограма. Факт е, както той сам признава, че храната е била негова страст и той е обичал да си похапва. Наслаждавал се е на всеки залък и не се е лишавал от нито – нито от сладко, нито от газирано, особено пък от тестените изделия.

На 1 януари 2016 година той обаче реши да сложи край на всичко това.

„Напълно спрях дори алкохолът”, признава той.

Автралиецът реши да яде картофи цяла година. Според него съставът им е перфектно балансиран – има протеини, мазнини и въглехидрати. Диетолозите естествено моментално скочиха срещу решението му, но той застана твърдо зад решението си.

Така експериментът започна.

235-килограмова студентка шокира с полуголи СНИМКИ заради хейтъри

Картофена диета

Австралиецът си спомня, че първите две седмици са били най-трудни. Той постоянно е искал да си хапне нещо различно. Въпреки това постепенно все пак Андрю свикнал само с картофите.

Човек се учи да готви какви ли не неща, като знае, че разполага само с един продукт.

Андрю хапва по 4 килограма картофи дневно. Той не използва масло или сметана, за да не добавя допълнителни калории.

Те са наясно с тайните за вечна младост и успяха да надхитрят времето благодарение на... (СНИМКИ)

„Първо всички ми се присмяха, но после осъзнаха, че наистина имам проблем с килограмите. Тогава приятелите ми и близките ми ме подкрепиха”, спомня си австралиецът.

Година по-късно австралиецът реши да направи равносметка на това какво му се е случило и резултатите са смайващи. Той е смъкнал цели 50 килограма. Сега теглото му е 99 килограма,.

„Преди експеримента бях много депресиран. Ставите ме боляха, холестеролът ми бе критичен. Една година по-късно вече се чувствам здрав. Медицинските ми изследвания го потвърждават”, признава той.

Според диетолозите обаче мъжът просто има късмет. Вероятно тялото му е било толкова изтощено от приема на вредна храна, че приема експеримента като вид прочистване Лекрите препоръчват обаче никой да не повтаря подвиха на Андрю.

42-годишна майка изглежда като гадже на сина си (СНИМКИ)

Какво прави Андрю сега?

Към днешна дата австралиецът предлага програми за отслабване. Той изготвя персонален режим за всеки желаещ, който иска да се отърве от излишните килограми.

Той пише книги, обикаля по телевизионни студиа и определено картофената диета раздели живота му на „преди” и „след”.

А вие бихте ли пробвали експеримента на Андрю Тейлър?/jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай