logo

Не е за вярване какво ще се случи с тялото ви, ако ядете фурми 3 седмици

Не е за вярване какво ще се случи с тялото ви, ако ядете фурми 3 седмици

Оказа се, че този плод има толкова много положителни показатели, че чак е невероятно

Всички искаме да сме здрави и да се чувстваме добре. Но често след обилно похапване ни става тежко, не можем да спим добре, не се чувстване наред и какво ли още не.

Но спокойно! Има спасение! При това то може да настъпи много бързо.

Така твърди читателка на jenata.blitz.bg.

"Харесвате ли фурми? Доскоро не знаех, че тези плодове от палми са толкова полезни. Сега си правя "витаминна смес" на базата на фурми, сини сливи и сушени кайсии с ядки и карам семейството ми да яде от тази смес по 1 супена лъжица на ден.

Преди няколко месеца прочетох, че трябва да ядете по четири фурми на ден, за да решите много здравословни проблеми. Много ги обичам, затова бързо се реших на този експеримент. Знаех, че няма да се случи нищо лошо, но ми стана интересно да гледам ефекта", така читателката на jenata.blitz.bg започва писмото си, което изпрати на фейбук страницата ни, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки.

Оказа се, че след точно три седмици със здравето й са се случили истински чудеса. Но и с тялото й.

"Сега ще говоря за ползите от фурмите и какъв беше резултатът в хода на моя експеримент.

· Сънят се подобрява

Да, редовното хапване на фурми може да подобри съня. Преди имах често главоболие, но докато ядех плодовете, спях като бебе. От научна гледна точка не мога да го обясня - просто ви казвам как се чувствам и какво е състоянието ми.

· Кръвното спада

Може и да не вярвате, но кръвното ми се понижи с 10 точки (без лекарства). Това е краткосрочен ефект, но с редовна употреба на фурми можете да поддържате кръвното си налягане нормално.

· Можете да отслабнете

Само четири плода на ден ще ви помогнат да замените различните сладки, тъй като те са много висококалорични. След тези плодове няма да се иска нищо повече от сладкото изкушение, което може да намерите в хладилника.

Можете да ядете този плод под всякаква форма. Аз го ядох в сурово. Отслабнах с около три килограма за три седмици. Въпреки че този показател не е толкова голям, но за мен беше добър резултат.

Внимание! Не яжте плодове през нощта, тъй като те са тежки и трудно смилаеми. За храносмилането е най-добре да ги ядете сутрин", допълва още читателката на jenata.blitz.bg.

Важно!

Добре е да похапвате фурми. Особено през есента и зимата, когато времето е много депресивно. Ако го направите само след пет дни  ще забележите как се подобрява настроението ви.

Освен това ще забележите как ставате по-енергични и весели. Колкото по-често ядете тези плодове - толкова по-дълго ще бъдете положително настроени към света и хората около вас. Както се оказа - това е най-добрият естествен антидепресант.

Знаехте ли за ползите от тези плодове? Често ли го ядете и под каква форма? Споделете с нас в коментарите! / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!