logo

Получете оргазъм и отслабнете!

Получете оргазъм и отслабнете!

Ето как да изгорите максимално много калории по време на секс

Сред всички известни методи за изгаряне на калории, сексът е на първо място за 90% от хората. Разбира се, някои предпочитат да спортуват, но сексът е единственият начин да свалите излишните килограми чрез истинско удоволствие. Учените се озадачиха много по въпроса колко калории могат да бъдат изгорени по време на любовната игра, но един факт не се променя - сексът е полезен за здравето!  

От jenata.blitz.bg. ви споделихме няколко малки дреболии, които ще го накарат половинката ви да се влюби във вас още по-силно, както и 10 фрази, които не трябва да казвате на мъжа до себе си за нищо на света, ако искате да го задържите до себе си.

По време на полов акт човек може да се отърве средно от 100 до 200 калории на час. А тези цифри могат и рязко да се увеличат. 

Страстни целувки
Не забравяйте да целувате партньора си повече. Само от целувки можете да изгорите до 5 калории в минута. Затова започнете половия акт с приятни целувки и не оставяйте брояча на калории да спира! 

Вагината се променя с годините, но ето как! (СНИМКИ 18+)

Сваляне на дрехи 
Италиански експерти направиха проучване, с което стигнаха до много интересно заключение - процесът на събличане може също да изгори калории! Измислете си интересен начин за сваляне на излишните дрехи и действайте. 

Направо не е за вярване защо азиатките не се бръснат, а най-милото си го пазят космато! (СНИМКИ)

Ласки
Самата любовна игра също е от голямо значение за топенето на мазнини в тялото. Опитайте се да бъдете възможно най-активни по време на ласките и оралната любов и можете да постигнете добър резултат. Можете да да изгорите повече от 25 калории за 15 минути. 

Такова нещо не бе показвано никога досега! Четири мадами грабнаха самобръсначките и… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Масаж
Не се отказвайте от масажа преди секса. Това не само ще стимулира кръвообращението в тялото, но и ще ви помогне да изгорите още повече калории, след като сте загрели предварително. 

Оргазъм
И накрая завършете с най-хубавото! Самият оргазъм може да изгори до 100 калории./jenata.blitz.bg.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Потребител

Потребител 08.05.2019 0:39

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2vGdh7g