logo

Вижте колко години ще живеете според размера на обувките си

Вижте колко години ще живеете според размера на обувките си

Учени и професори са установили, че има пряка връзка между двете неща

Учени са направили много любопитно проучване и са стигнали до неочаквани резултати. Според експерти от университета в Кеймбридж продължителността на живота зависи изключително много от размера на стъпалата ни. 

Дрехите, които защитават от коронавируса

Точно така, без значение колко нелепо може да ви звучи това към този момент. Учените са правили своя експеримент в продължение на повече от две години.

Те са анализирали повече от 3000 смъртни случая, а резултатите са разкрили, че има пряка връзка между това кой размер обувки носим и до колко години ще живеем. Е, готови ли сте да научите дали жената с косата ще ви вземе скоро?

Тези неща убиват коронавируса в дома ви
 

Според резултатите жените с 38-и размер крака, както и мъжете с 42-и размер крака живеят най-дълго в сравнение с всички останали. Те достигат средно до 2=82-84-годишна възраст. 

Най-ниската продължителност на живота при жените е при дамите, които носят 35-и номер обувки и тези, които пък имат много големи крака и залагат на 41-42 номер. Те живеят до 68-69-годишна възраст.

Лекари разкриха как надеждно да защитим дома си от коронавируса

Най-ниската продължителност на живота при мъжете пък е за собствениците на крака с 45-и размер. Те живеят между 67-69 години./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!