logo

Хората от тази кръвна група живеят най-дълго

Хората от тази кръвна група живеят най-дълго

Експерти направиха любопитно проучване

Проучвания показват, че кръвната група на човек засяга предразположението му към алколхолизъм или дори развитието на злокачествени образувания.

6 продукта, които борят вирусите по-добре от чесъна

Според учените дори продължителността на живота на даден индивид в голяма степен зависи именно от това каква е неговата кръвна група. 

До този извод те са стигнали, след като анализираха състоянието на антитела и червени кръвни клетки, съдържащи се в човешката кръв. Според експертите всяка кръвна група има своите предимства и недостатъци. 

Спрете да ядете тези храни преди да сте развили рак!

Например представителите на 0 кръвна група са по-малко склонни от развиване на сърдечно-съдови заболявания, но в същото време имат проблеми с репродуктивната система и зачеването на деца. 

Хората от А кръвна група страдат от чести настинки и нарушения на ендокринната система. Те може да развият диабет и депресия, освен това рискът от развитие на рак на стомаха е много по-висок. 

Дебелана спря алкохола и с тялото й се случи нещо невероятно СНИМКИ

Притежателите кръвна група Б са защитени от различни инфекциозни заболявания, но при тях има п;о-голям риск от развитие на отит и онкологични болести. 

Според учените, хората, които притежават кръвна група АБ са имали най-голям късмет. Те най-рядко страдат от вируси и настинки, въпреки че сред тях има хора със сърдечни проблеми.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Хилда

Хилда 16.03.2020 16:33

по голяма тъпотия не може да се прочете, просто повече от това не може и да се желае.

Ясмина

Ясмина 16.03.2020 16:39

Ха-ха!!! Голяма глупост аз съм с нулева кръвна група и имам сърдечни проблеми. А проблеми със зачеването не съм имала Забременях от първия месец

ха ха ха

ха ха ха 16.03.2020 17:10

Най-кофти групата.

Roni

Roni 25.01.2021 9:52

Samo gluposta e dalgoletna a diplomiranata e vecna....

Чотател

Чотател 23.11.2021 15:39

Нищо подобно,стига сте писали глупости.Навсякъде пише различно, на кого да вярваш.Пример за куркумата пишат ,че била много полезна.А на друго място пише ,че била отровна имало много вредни съставки..