logo

Дебелана спря алкохола и с тялото й се случи нещо невероятно СНИМКИ

Дебелана спря алкохола и с тялото й се случи нещо невероятно СНИМКИ

Няма жена, която поне веднъж в живота си да не е започнала диета

Няма жена, която поне веднъж в живота си да не е започнала диета. И няма жена, която да не се е проваляла в борбата с излишните килограми. 

Подобна е историята и на пухкавата Джели Довете. Когато била на 20 години тя била доста пухкава. Пробвала какви ли не диети, хранителни режими, упражнение и какво ли още не, но уви без резултат.

Един ден решила да… спре алкохола. И тогава чудесата с тялото й започнали да се случват.

Момичето започнало да става забележимо по-слабо, енергично и тонизирано.

„Никога не съм се чувствала по-добре“, споделя Джели, която днес не само, че е в страхотна форма, но е и известна фитнес блогърка.

„Хората ме питаха колко килограма съм свалила. Честно казано не знам, но вероятно около 75 килограма. Не забравяйте, че алкохолът е пълен със захар. Чаша шампанско има около 78 калории, докато чаша вино съдържа около 120 калории. Алкохолът може да повлияе и на качеството на съня ви, може да повлияе на това колко добре тялото ви се възстановява от тренировка,. Пиенето може да изпрати кръвната Ви захар в прекалено високи размери. Всички тези нежелани реакции правят по-трудно поддържането на фитнес режим и плана за здравословно хранене“, казва още момичето.

Но тайната за стройната фигурна не е само в отказа от алкохол, а и в това той да бъде заменен от приема на голямо количество вода.

„Пийте вода колкото можете повече и по-често. Повярвайте ми няма да съжалявате. Лично го изпробвах и установих – пиенето и нощния живот не са за мен“, казва още Джули. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай