logo

Забравете за К-19, хората с тези имена са дарени с крепко здраве

Забравете за К-19, хората с тези имена са дарени с крепко здраве

Специалисти са открили, че названията също оказват влияние при боледуване

Избирайки име за детето си, не всеки родител реално се замисля за значението му. Експерти от много година се занимават именно с такава наука - която разчита какво точно ще се случи в живота ви според названието ви. 

Замисляли ли сте се колко много прави името на човека за него и съдбата му? Не веднъж от jenata.blitz.bg сме ви говорили за това. Името е отражение на живота.

От jenata.blitz.bg преди време ви казахме кои са имената, които носят жените, които са обречени да бъдат богати. Оказа се, че успешните хора също имат специфични имена.

Оказа се, че има мъже, които носят определени четири имена и са много опасни, а пък други са орисани да бъдат „мъже под чехъл“.

Преди време от jenata.blitz.bg разкрихме от кои жени трябва да бягате далеч според името, както и какви имена носят жените, които са невероятни красавици.

Сега ще ви разкрием мъжете с кои имена се радват на хубави и стабилни професии и на никак не лоши доходи. Много от тях могат да превърнат в приказка живота на всяка от вас. 

Специалистите посочват имената, чиито собственици са надарени с добро здраве и сила. Болестите трудно ги застигат, а в тази пандемична обстановка определено биха били  едни гърди пред другите.

Александра

Това е една от най-силните женски имена. Без значение обаче дали мъж или жена е кръстена така, то собственикът на това название е белязан от много сила и здраве.

Жените с това име не са склонни да стоят на едно място, те обичат да рискуват и не се страхуват от драматични промени. Дори и без да полагат сериозни усилия за здравето си, те рядко боледуват.

Виктория

Всички сме наясно, че това име означава "победа". Животът на притежателите на това название обаче не може да се нарече лесен. Те често се изправят пред много трудности.

Още от ранна детска възраст се стремят към превъзходство и дори да допуснат грешка, влагат цялата си енергия да я поправят. Тежките здравословни проблеми обаче ги заобикалят, а дори и да бъдат застигнати от някоя болест, преминават през нея като истински танк. 

Вера

Собствениците на това име са уравновесени и спокойни. Те обмислят всяко свое действие и благодарение на това си спестяват наистина много проблеми. Невъзможно е да се каже, че имунитетът на тези хора е много силен, но те се грижат добре за здравето си. 

В къщата им винаги може да намерите аптечка, с необходимите лекарства. Когато става въпрос за сериозен здравословен проблем, Вера винаги ще се обърне към лекар и ще го пресече още в зародиш. 

Екатерина

Това име означава "чист", "неопетнен". Собствениците му са дарени с добро здраве още от раждането си. Катя е смела и темпераментна. 

Притежателките на това име се склонни да поемат рискове и да извършват необмислени неща. Въпреки че се отнасят небрежно към здравето си, болестите ги заобикалят.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

НСМ

НСМ 24.10.2020 16:44

Ама това не се ли отнася само за Русия ?