logo

Черни дни очакват най-големия син на принц Уилям и Кейт

Черни дни очакват най-големия син на принц Уилям и Кейт

Експерти очертаха кошмарно бъдеще пред бъдещия монарх, има шанс да се откаже от трона

Кралското семейство на Великобритания продължава да е една от най-вълнуващите теми не само на Острова, но и в цял свят. Роялите намират място в страниците на вестници, списания и онлайн медии ежедневно. 

Кейт Мидълтън дължи перфектния си брак с принц Уилям на...

Дългогодишният кралски кореспондент на ББС Кристофър Лий сподели кошмарната си прогноза за бъдещето на монархията и по-специално за това на най-големия син на принц Уилям и трети претендент за трона на Елизабет II - принц Джордж.

Прогнозата си Лий започва с това, че привлекателността в момента на монархията идва изцяло от самата кралица Елизабет II, нейното дълголетие и завесата от мистерия, която я заобикаля. 

Сестрата на Кейт Мидълтън разкри пред какъв ужас е изправена херцогинята

"Наследникът й принц Чарлз е далеч по-малко популярен. Имиджът и рейтингът му са лоши до голяма степен заради събитията около принцеса Даяна. Тази сянка пада и върху сегашната му съпруга Камила, която и до ден днешен е принудена да се бори със статута на най-малко популярната кралска личност", казва още той.


Причината според Лий нацията да поддържа монархията е, че в очите й тя представлява самата Елизабет II. Когато обаче Чарлз се качи на трона, моментално авторитетът и имиджът и на самата монархия ще бъдат автоматично подкопани. 

Принц Уилям, който следва да се възкачи на трона след баща си Чарлз обаче едва ли вече ще бъде възприеман, като "глътка свеж въздух", както гледат на него в момента британците, а причината е, че и той ще остарее значително, сякаш по кралска традиция, утвърждаваща се през последните години. 

Не е за вярване какъв безумен подарък е получила Кейт Мидълтън от мъжа си

"Уилям в момента привлича младите хора. Когато обаче се възкачи на престола, то най-вероятно ще е или на средна или на вече напреднала възраст и образът му на "глътка свеж въздух" ще избледнее.


Ако се вземат предвид всички факти и се направи кратка сметка, когато дойде моментът за коронацията на принц Джордж, то той най-вероятно ще бъде на около 60 години. 

"В съвременния свят всичко се променя много бързо. Това се доказва и от кралската история и минало, белязано от скандали и прелюбодеяние. Данъкоплатците може да възроптаят да издържат институция, която не уважават и към която не подхождат с любов и доверие, след оттеглянето на Елизабет II.


Докато Джордж получи възможност да се качи на трона, ако короната все още съществува, то той ще играе ролята на манекен. Има огромен шанс доброволно да се откаже от титлата", смята кореспондентът на ББС./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Проф. Кучев

Проф. Кучев 21.01.2021 14:46

На туй кьорпе правиха ли му сюнет?

Да знам

Да знам 21.01.2021 19:55

Пишете за прасето Пеевски и майка му Ирена за вашия шеф пуделина Крачунова гея ,

Биби

Биби 22.01.2021 17:38

Да им имам проблемите...