Сестрата на Кейт Мидълтън разкри пред какъв ужас е изправена херцогинята

Сестрата на Кейт Мидълтън разкри пред какъв ужас е изправена херцогинята

Пипа призна нещо много лично и тайно, свързано със съпругата на принц Уилям

Пипа и Кейт са сестри и двете запазват близостта си, въпреки тежестта на кралските задължения, които вече бележат живота на съпругата на принц Уилям.

С този фин трик Кейт Мидълтън показа на всички, че е готова да бъде кралица

Херцогинята на Кеймбридж винаги е привличала вниманието. Тя е омъжена за принц Уилям и след време двамата ще наследят британския трон.

След раждането на принц Джордж обаче животът й се е променил драстично, а красавицата е била подложена на неописуем натиск.

Сестра й Пипа се опитва да стои сравнително далеч от монарсите, но не спира да подкрепя сестра си. Тя е буквално луда по племенника си, но признава, че се тревожи за Кейт. Според нея херцогинята на Кеймбридж не се е променила, въпреки смяната на статута си, но определено не й е лесно.

Драма: Наложиха тежка забрана на Кейт Мидълтън заради принцеса Даяна

„Кейт непрекъснато се бори с огромен натиск. Тя е 24/7 на линия, особено след раждането. Прекарва много време със семейството си и въпреки всичко е близка и с мен. У дома тя може да бъде себе си – нещо, което е трудно рпез останалото време. Нашата силна връзка ни помага да останем на земята“, казва тя.

Според Пипа Кейт се опитва едновременно да е здраво стъпила на земята и близо до своите поданици и в същото време да показва с всяко движение, жест или дума, че е кралска особа.

Кейт Мидълтън потъпка едно от най-строгите правила на Елизабет II ВИДЕО

Меган Маркъл не е могла да се справи с подобен натиск и именно заради това е избягала с принц Хари в Съединените американски щати.

8 случая, в които Меган Маркъл изкопира Кейт Мидълтън СНИМКИ

Кралското семейство се обиди много на двамата влюбени, които наистина нанесоха сериозен и болезнен удар, признава Пипа./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Гого

Гого 11.11.2020 15:23

Тая пък е грозна,не знам какво й харесват?

Татяна

Татяна 12.11.2020 18:33

Копието няма нищо общо с оригинала! Факт!

Отвратителна грозотия

Отвратителна грозотия 15.11.2020 8:12

Не мога да повярвам че има толкова снобисти които я харесват.