logo

Кейт Мидълтън дължи перфектния си брак с принц Уилям на...

Кейт Мидълтън дължи перфектния си брак с принц Уилям на...

Свекърва й Камила Паркър-Боулс влязла в ролята на наставник и й дала полезни съвети за хармонична връзка

На пръв поглед може да изглежда, че Кейт Мидълтън има доста обтегнати отношения със свекърва си Камила Паркър-Боулс. Дори се говореше, че Камила изобщо не я харесвала и я смятала за човек от простолюдието. Но някои от действията й говорят за съвсем друго! 

Наскоро стана ясно, че именно Камила е помогнала на Мидълтън да се подготви за трудния живот, който я чака след сватбата. Херцогинята на Корнуол влязла в ролята на наставник на младата Кейт и й дала полезни съвети, с които да поддържа хармонични отношения с Уилям.

Сестрата на Кейт Мидълтън разкри пред какъв ужас е изправена херцогинята

"Камила разкри на Кейт начин, който ще й помогне да поддържа връзка със зает принц: трябва да се съобразява с графика му. Изобщо целият й живот трябва да е съобразен с него", разказва кралският биограф Робърт Лейси. 

В този момент било почти невъзможно Кейт да се възползва от съвета й. Двамата учели в  университета, наслаждавали се на студентските си години...

След дипломирането обаче всичко се променя. Уилям започва да изпълнява кралските си задължения и скоро заминава за първи път до Нова Зеландия. По-късно постъпва в Кралската военна академия в Сандхърст, а красивата Кейт остава у дома, за да го чака. 

Интересно! Принц Уилям избягвал брака с Кейт дълги години

Във връзката им от време на време възникват трудности. Кралският биограф твърди, че Мидълтън е трябвало да измисли резервен план, в случай че Уилям реши да я зареже. 

"Основната й цел беше сватбата. Но докато чакаше да стане съпруга, Кейт реши да се заеме със самостоятелната си кариера", казва Лейси, цитиран от The Sun.

С този фин трик Кейт Мидълтън показа на всички, че е готова да бъде кралица

Не е известно доколко съветите на Камила са повлияли на връзката на бъдещите съпрузи, но дългоочакваната сватба все пак се състоя, а Кейт вече е готова за новата си роля - да бъде съпруга на крал. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Jon

Jon 15.12.2020 17:09

Dalji ne prosto se spravia dobre v legloto

fotini24

fotini24 25.12.2020 23:52

С каква самостоятелна кариера е била заета,докато е чакала пръстена?С кариера,сигурно,да си търси милионер.Целта на майка и е била да омъжи сполучливо дъщерите си.И е успяла,де.