logo

Черно-бели СНИМКИ разкриват най-скандалната и дълбоко пазена тайна на кралското семейство

Черно-бели СНИМКИ разкриват най-скандалната и дълбоко пазена тайна на кралското семейство

През 1987 г. журналистите попаднаха на истинска сензация - оказа се, че Елизабет II има две първи братовчедки, които дълги години са били крити от обществеността

През 1987 г. журналистите попаднаха на истинска сензация. Оказа се, че кралицата на Великобритания Елизабет II има две първи братовчедки, които дълги години са били крити от обществеността. И то не къде да е, а в психиатрична болница!

Около появата на двете жени, за чието съществуване не се знаеше нищо близо 60 години, се разрази страшен скандал!

 

А наскоро в мрежата се появиха и снимки на първите братовчедки на Елизабет II. 

4 скандални тайни на Елизабет II, които криеше от целия свят СНИМКИ

Нериса и Катрин Боуз-Лайън, които са дъщери на по-големия брат на кралица Елизабет Боуз-Лайън - Джон, които буквално са зачеркнати от кралската династия заради репутацията си.

Първите братовчедки на Елизабет II са родени  през 1919 и 1926 година. В разгара на Втората световна война двете са приети в психиатрична болница, където остават до края на живота си с цел да бъде защитена репутацията на семейството. 

Катрин Боуз-Лайън

Всички в лечебното заведение са били наясно със знатното им потекло. 

Нериса

Смята се, че симптомите на сестрите са в резултат от генетично заболяване. Катрин и Нериса имат трима братовчеди със същите увреждания.

Драма в кралското семейство: Близка до Елизабет II е показа уязвима, а после се случи нещо ужасно

Колкото по-големи стават Нериса и Катрин, толкова по-трудно контролират поведението си. Момичетата получавали внезапни пристъпи на агресия, страдали от постоянно безсъние, общували само с нечленоразделни звуци, а Катрин дори не можела да се движи и храни самостоятелно.

Освен това, както по-късно казват медицинските сестри в психиатричната болница, Нериса проявявала "нездрав интерес към тялото си".

Психиатричната клиника в графство Сурей

Според бележките, оставени в книгата за гости на болницата, сестрите са били посещавани от майка си и дядо си до средата на 60-те години. Те оказвали финансова подкрепа на болницата, носели чисти нови дрехи и подаръци на момичетата. След смъртта им обаче момичетата остават съвсем сами.

Пикантни тайни за Елизабет II и лейди Ди взривиха Острова

Медицинските служители казват, че Нериса и Катрин дори не получавали картички за празниците и започнали да носят дрехи като на тези, с които са облечени останалите пациенти.  

Катрин Боуз-Лайън

Въпреки проблемите, двете не са забравили за кралските си корени. "Ако кралицата или кралицата майка се появяваха по телевизията, те правеха реверанс – много кралски, много ниско до земята. Очевидно това е някаква наследствена памет", разказва медицинска сестра.

Между Нериса и Катрин имало специална връзка от раждането им. Явно са чувствали, че в този свят могат да разчитат само една на друга.

Невероятно! Кралица Елизабет II никога не е… СНИМКИ

Когато Нериса умира внезапно през 1986 г., сестра й Катрин буквално "замръзнала" за няколко дни.

Тя не разбирала какво се е случило - понятия като "живот" и "смърт" били недостъпни за нейното съзнание. Но на интуитивно ниво Катрин несъмнено чувствала, че единственият й любим човек си е отишъл завинаги. 

Самата Катрин умира през 2014 г. на 85-годишна възраст. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

АКО СА

АКО СА 26.11.2020 14:18

Ако са деца на брат й на кралицата,значи са нейни племеннички , а не първи братовчедки.

XYZ

XYZ 27.11.2020 16:49

Прилича на кръвосмешение

Ако си информиран?

Ако си информиран? 28.11.2020 9:21

Елизабет Боуз Лайън е майка й!Това са деца на вуйчо й - тоест първи братовчедки!Преди да правиш забележка се информирай!!!