logo

Ексклузивни СНИМКИ разплитат зловеща мистерия за смъртта на принцеса Даяна

Ексклузивни СНИМКИ разплитат зловеща мистерия за смъртта на принцеса Даяна

Британската медия разкри, че на мястото има и сензори за движение, които са насочени към всеки сантиметър от криптата на храма

Сензационни нови снимки показват точното място, където принцеса Даяна е погребана тайно преди 22 години, според скандална теория. "Дейли стар" пусна снимки на строго охраняваната крипта на църквата, където са поставени останките на "принцесата на народа". 

Шокираща новина: Лейди Ди е жива! СНИМКИ го доказаха

Фотосите показват объркана следа от сух цимент, която маркира мястото, където очевидно е бил пуснат ковчегът на Лейди Ди. Тя може да бъде направена отвърд високата стоманена ограда, която заобикаля криптата, украсена с предупредителни знаци, а портите са заключени с вериги и катинари. 

Мрежата прегря! Принцеса Даяна се е преродила в малката си внучка Шарлот! Тези СНИМКИ го доказватБританската медия разкри, че на мястото има и сензори за движение, които са насочени към всеки сантиметър от криптата, а мерките за сигурност са били значително засилени, след като е тръгнал слухът, че там лежи тялото на Даяна.

СНИМКИ показват какво зловещо нещо е направила принцеса Даяна дни преди смъртта си

Теорията, която заплашва да засенчи още една годишнина от погребението на принцесата, предполага, че Лейди Ди е погребана именно в църквата "Света Богородица" в Грейт Брингтън, Нортханс. 

Даяна е посещавала много често храма като дете, което засилва убежденията, че останките й са заровени там. 

Тежка семейна драма мъчела принцеса Даяна преди смърттаЗа да придадат повече тежест на теорията, местните жители, които по-рано твърдяха „подозрителна“ дейност в църквата, превзеха селото в нощта на погребението. 

Нещо ужасно се случва в британското кралско семейство! Тази СНИМКА разкри какво

Епоскопът на Питърбъро веднъж предприе важна стъпка по свидетелството за погребението на Даяна и заяви, че тялото й е погребано в Алторп, при останалото й семейство, а не в църквата. 

Но 22 години по-късно, феновете продължават да посещават храма с убеждението, че там е истинският й гроб./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай