logo

Тежка семейна драма мъчела принцеса Даяна преди смъртта

Тежка семейна драма мъчела принцеса Даяна преди смъртта

Оказва се, че не само разводът белязал жестоко любимката на цяла Великобритания

Всички знаем за тъжната история на Лейди Даяна. Тя винаги обаче ще остане обичана и позитивна личност не само за британците, но и за хора от цял свят.

От jenata.blitz.bg ви разкрихме какви са били последните думи на принцеса Даяна, разказани от пожарникар цели 20 години след тежката катастрофа с нея. Споделихме ви и предсказанията на топ астроложка, която предрича нещо сензационно за принц Хари и Меган Маркъл.

Красавицата преживя тежък развод, но въпреки нанесения удар устоя на емоционалните изпитания. Оказва се обаче, че и друга тежка драма е белязала живота на принцеса Даяна, за която се знае много малко.

Оказва се, че Лейди Ди е мразела майка си, твърдят британски издания. Тя е споделяла пред свои близки приятели, че родителите й са се отнасяли много несправедливо с нея.

Пухкавата Меган Маркъл откри тайната за бързо слабеене, този плод прави чудеса

Даяна има много забележки към поведението и отношението на майка й към нея. Тя споделя, че родителката й никога не я е разбирала и по всевъзможен начин й е насаждала чувство на вина, което пък я е карало често да изпада в депресивни състояния.

Може би това е рефлектирало и в отношенията й с принц Чарлз. Даяна е била наясно, че любимият й не я харесва, а има чувства към Камила. Това постепенно стана публично достояние. Именно този факт пък докарал Даяна до хранително разстройство заради нервните й сривове. Тя започнала да се храни обилно и да качва килограми. Това пък й докарало подигравките на принца, което довело до още по-голям стрес в живота й.

Даяна е имала нуждата да привлича вниманието на околните и е прибягвала до какво ли не, за да то е налице. Веднъж дори е паднала по стълбите, докато е била бременна.

Нещо ужасно се случва в британското кралско семейство! Тази СНИМКА разкри какво

Мнозина смятат, че принц Чарлз е бил ненужно жесток към нея и са таяли искрени симпатии към Даяна. Именно това мнение на обществото я е крепяло известно време и я е стимулирало да изглежда по-добре.

След време обаче високите очаквания на обществото, което едва ли не очаквало всичко, което тя докосне, да се превръща в злато, също й натежали. Самата тя признава, че се е чувствала изтощена от това да се опитва да угоди на всички./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай