Ето какъв таен сигнал изпрати Кейт Мидълтън в зловещото си ВИДЕО за рака

Ето какъв таен сигнал изпрати Кейт Мидълтън в зловещото си ВИДЕО за рака

Пуловерът, който е избрала принцесата за емоционалното си обръщение, също е специален

Миналия петък падна една от мистериите, която измъчваше многомилионната армия от фенове на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън.

Да, видео обръщението на съпругата на принц Уилям не донесе на почитателите й никакво облекчение. Но онези, които забелязаха този знак зад гърба на кралската особа, са категорични - има за какво да се надяваме!

Феновете на конспирациите продължават да въртят своите теории и да търсят нови доказателства за измама. В това им помага самото кралско семейство, което от 26 декември 2023 г. енергично се занимаваше с фалшификации чрез официални лица и упорито избягваше истината.

Астрологът Лифанова шокира: Кейт напусна Острова! КАРТА

Затова и не е изненадващо, че малко преди принцесата да се обърне към поданиците си, бе направен опит за кражба на медицинските й данни.

Най-вероятно именно това е тласнало кралското семейството към действие. И така на 22 март целият свят научи, че принцесата страда от онкологично заболяване.

Принц Хари и Меган Маркъл, по данни на New York Post, не са били уведомени за случващото се с Катрин, а са научили за коварната болест заедно с всички останали. 

Между другото приятел на херцозите на Съсекс изрази съмнение, че информацията за здравословното състояние на Мидълтън е вярна.

Бизнесменът Кристофър Бузи твърди, че всичко, което казват представители на Бъкингамския дворец, е лъжа. И предполага, че всички британски медии участват в това с удоволствие, създавайки много "слухове".

Таен развод и внезапна смърт: 5 шокиращи версии за случващото се с Кейт СНИМКИ

"Съжалявам да чуя, че Кейт има рак и се надявам да се възстанови напълно. Но е очевидно, че и трите й предишни снимки са били фалшиви и дворецът се е опитвал да скрие тази диагноза", казва Бузи пред New York Post.

Феновете на теорията, че Мидълтън отдавна не е сред живите, пък побързаха да се изкажат, че жената, която седи на пейката в градината, не е съпругата на принц Уилям. И отбелязват, че на видеото халката на принцесата от време на време изчезва мистериозно. 

Малцина обаче обърнаха внимание на това, което е зад гърба на Кейт. И само посветените оцениха правилно този знак.

На клипчето зад принцесата на Уелс се вижда полянка с цъфнали нарциси. За повечето хора това са само цветя.

Нарцисът, който цъфти в началото на март, се идентифицира с Уелс и е символ на устойчивост. В същото време обаче означава надежда и се използва като лого от раковите общности. А екстрактът от това цвете отдавна е намерил място в противораковата терапия.

Точно по тази причина Кейт е решила да засили думите си на фона на нарцисите, сякаш иска да каже: има надежда. Това й съобщение потвърждава и британският онколог Керъл Сикора, смятан за световно светило в областта на рака.

"Заявлението на Катрин за профилактичната химиотерапия предполага, че ракът не се е разпространил по-нататък. В противен случай щеше да получи по-агресивна химиотерапия", заяви той пред Daily Mail.

Рокади на Острова: Това ще са заместничките на Кейт СНИМКИ

Пуловерът, който е избрала принцесата за емоционалното си обръщение, също е специален и според експертите крие трогателна символика.

Принцесата на Уелс е носила въпросната дреха и в по-щастливи времена. През май 2019 г. бе с нея по време на пътуването си до университета Сейнт Андрюс, където се срещна с принц Уилям, а миналия април го носеше на официална снимка на принц Луис, каращ ръчна количка в Норфолк. 

Кашмиреният пуловер на известната марка Erdem придава на Кейт обикновен вид, който е от решаващо значение за нещата, които възнамерява да сподели. 

Експерт издаде скрити детайли от шокиращото ВИДЕО на Кейт: Истинските й чувства лъснаха!

"Избирайки тази ежедневна визия, принцесата напомни на нацията, че тя е не само "наша", но и "тяхна", затворена жена, чиито приоритети трябва да бъдат съпругът и децата, родителите, братята и сестрите до пълното й възстановяване“, пише Сара Оливър за Mail on Sunday.

"На пейката в дънки и с едва забележим грим, със спусната дълга коса, тя подчерта факта, че ракът не уважава привилегирования й живот. И тя ни помоли да проявим необходимото разбиране, за да се справи с това в уединение", добавя Оливър. 

"Понякога тя не е принцеса, а майка на ученици, съпруга и домакиня. Точно това послание изпрати Кейт, когато обяви диагнозата си", посочва още журналистката. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

Коментирай