Таен развод и внезапна смърт: 5 шокиращи версии за случващото се с Кейт СНИМКИ

Таен развод и внезапна смърт: 5 шокиращи версии за случващото се с Кейт СНИМКИ

Информациите за състоянието на съпругата на принц Уилям са изключително оскъдни и това породи куп теории – някои много абсурдни, а други правдоподобни

Ситуацията в британското кралско семейство става все по-тежка с всеки изминал ден. Първо, внезапен преглед и последвала операция, а след това откриването на злокачествен тумор при крал Чарлз III, рак при Сара Фъргюсън, внезапната смърт на 45-годишния съпруг на Габриела Уиндзор… Но може би най-много британците - а и целият свят - са загрижени за състоянието на любимата на всички Кейт Мидълтън. Най-малкото защото около болестта й има все повече тайни.

Съпругата на британския принц Уилям претърпя коремна операция на 16 януари. По-късно се разбра, че тя е прекарала цели две седмици в болницата. След това тя беше изписана, но медицински специалисти заявиха, че ще се възстанови поне до Великден.

След това има воал от мълчание. Дворецът не е публикувал официална информация за състоянието на Кейт.

Крал Чарлз III и Кейт останаха в една болница заради... СНИМКИ

През последните дни принц Уилям внезапно започна да отказва да присъства дори на най-важните официални събития „по лични причини“. А майката на Кейт, Карол Мидълтън, според нейни приятели не може да намери облекчение от тревогите си.

В началото на февруари испанската журналистка Конча Калеха (между другото, тя написа няколко книги за британското кралско семейство, включително ексклузивно разследване на смъртта на принцеса Даяна) каза, че е разговаряла с източник от кралското семейство. И той й казал, че Мидълтън е изправена пред сериозни усложнения след операцията.

„Решено било да япоставят в изкуствена кома“, каза Калеха пред испанската новинарска програма Fiesta и допълва: „Те трябваше да я интубират. Имаше сериозни усложнения, които не очакваха. Операцията мина добре, но следоперативният период не беше толкова добър. Лекарите трябваше да действат бързо, защото спасяваха живота й“.

Бъкингамският дворец трябваше да реагира по някакъв начин - разбира се, те нарекоха тази информация „нелепа“. И това е. Въпреки че изглежда, че може да бъде по-просто: просто кажете няколко думи за здравето на принцесата или покажете поне една снимка и спекулациите и слуховете веднага ще спрат.

Калеха не се отрече от думите си. „Все още стоя зад всичко, което казах“, каза тя и допълни: „Просто „ударих нерв“ и това винаги боли. Нямаше нито едно твърдение, което да противоречи на казаното от вътрешния човек. Вярвам на източника си“.

Междувременно други журналисти, експерти и просто фенове на Кейт извадиха пет много притеснителни теории за това какво се случва с принцесата на Уелс. 

Според слуховете, които звучат доста недостоверно – Кейт и Уилям тайно са се развели, а принцесата е починала внезапно. В другите версии за изчезването на Мидълтън има известна логика.

Ето петте смуаващи версии за случващото се с Кейт:

Кома
Каквото и да се говори, думите на източника на Калея се вписват идеално в случващото се. Освен това британските медии получиха информация, според която Кейт все още не може да стане от леглото - и това е месец и половина след операцията.

„Изглежда като емболия или някакъв вид анестезия, която може да е причинила инсулт, което обяснява месеците на възстановяване и 24/7 грижи“, пишат те в социалните медии. 

„Възможно е да е имала някаква реакция след упойката и да се наложи да бъде интубирана. Каквото и да й се случи, беше нещо много лошо. Ако можеше да се види, щеше да се покаже на хората, защото това веднага щеше да сложи край на всички спекулации“.

Нервен срив
Някои фенове на кралското семейство са убедени, че изявлението на двореца Кенсингтън за операцията на Кейт Мидълтън е лъжа от начало до край. „Лично аз имам чувството, че Кейт Мидълтън е имала психически срив и членовете на кралското семейство са я заключили някъде“, обсъждат интернет потребителите.

Тази теория изглежда съмнителна. От друга страна, спомнете си 2020 г., когато Маркъл и Хари напуснаха кралското семейство. Тогава стана известно, че съпругата на принц Уилям е изтощена и на ръба на нервна криза поради повишеното натоварване. И през 2021 г. тя не се появи публично почти три месеца, решавайки да си вземе почивка.

Жертва в името на краля
Тези аргументи изглеждат най-безумните, но хиляди хора вярват в тях. Някои от феновете на Катрин смятат, че и тя, и крал Чарлз III лъжат за болестите си. 

Противно на официалните доклади, те смятат, че Мидълтън тайно е дарила бъбрек (в някои версии костен мозък) на Чарлз. Освен това тя го направи не само като безкористна и всеотдайна снаха, но и за да си осигури мястото на бъдеща кралица на Англия.

Разбира се, тази теория не издържа на критика, защото Чарлз III беше доста весел, докато Кейт беше в клиниката и постоянно се появяваше на публични места.

Таен развод
Много фенове са убедени, че Кейт Мидълтън се е оттеглила от кралските си задължения като част от сложна схема за отвличане на вниманието от тайния й развод с принц Уилям.

„Това изобщо не е нормално и Уилям, който се появи сам на церемонията на БАФТА, изглеждаше ужасно. Мисля, че дворецът иска публиката да свикне да го вижда без Кейт. 

Този брак вече се е разпаднал. Те постепенно изваждат Кейт от семейството“, написа един интернет потребител, а стотици други се съгласиха с него.

Хората ожесточено подкрепят теорията за развода заради слуховете, които се носят около двойката през последните години. През декември 2023 г. се появи слух, че Уилям изневерява на жена си и дворецът се опитва да потисне разследванията на пресата за неговата афера. Между другото, това не е първата информация за изневярата на принца.

Между другото, нервният срив на Кейт се вписва органично в тази теория. Да си припомним историята на друго кралско семейство - принц Алберт от Монако и принцеса Шарлийн, които изчезнаха за една година, след като съпругът й откри друго извънбрачно дете.

Внезапна смърт
Най-тревожното предположение за изчезването на Кейт Мидълтън е, че по някаква причина тя внезапно е починала.

„Някой някога чудил ли се е дали Кейт Мидълтън изобщо е жива? От края на декември няма нейни актуални снимки, някой беше откаран от двореца с линейка на 28 декември. Всичко, което имаме, са неясни истории за болници и операции, но къде е самата Катрин? Какво крият?“, питат интернет потребители.

Паника тресе Острова, жива ли е Кейт Мидълтън

„Защо британската преса отказва дори да я спомене? Изглежда нещо наистина се е объркало след мистериозната операция, която претърпя. И или ще трябва да се възстановява дълго време, или е в кома и след няколко месеца ще обявят смъртта й“, казват други онлайн потребители.

Въпреки това няма абсолютно никакви доказателства в подкрепа на теорията, че Мидълтън вече не е между живите. Освен това има строг протокол по отношение на смъртта на висши членове на кралското семейство. И многомесечното укриване на трагедията е безумно. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай