Гена Трайкова заряза телевизията за ден, не е за вярване какво направи (СНИМКИ)

Гена Трайкова заряза телевизията за ден, не е за вярване какво направи (СНИМКИ)

Едно от любимите лица на bTV реши да си даде малко почивка от телевизията и да се позабавлява. Става въпрос за русата красавица и новинарка Гена Трайкова, която от години е едно от разпознаваемите лица на медията. 

От jenata.blitz.bg вече ви разказахме каква голяма промяна с визията си направи вдовицата на Стефан Шарлопов. Споделихме ви и какъв кошмар е споходил певицата Тита като малка и буквално е белязал живота й завинаги.

Гена Трайкова реши да слезе за няколко часа от малкия екран и да разпусне. Читател на БЛИЦ засече красавицата да разпуска на доста неочаквано място.

СНИМКИ на десет най-популярни прически на всички времена

Блондинката реши да се забавлява във вторник вечер и отиде на цирк. Новинарката на bTV бе изцяло в женска компания по време на спектакъла на един от най-големите световни циркове, който имаше представление в "Арена Армеец". 

Трайкова бе облечена много лежерно - с червено кожено яке, дълбоки черни потури и високи кецове. Тя хапваше пуканки, бъбреше по телефона и честичко се усмихваше. Преди да започне представлението дори започна да ръкомаха с ръце, сякаш танцува.

Направи впечатление, че любимката от телевизията не бе закачана от никого за автографи. На антракта Трайкова изчезна за момент, но по-късно се появи и с усмивка догледа представлението до самия му край. След бурни овации на артистите, тя пое в незнайна посока, но определено доволна, че си е дала малко почивка и се е насладила на интересни изпълнения./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай