logo

Изплува скандална тайна за отношенията между принц Хари и Меган

Изплува скандална тайна за отношенията между принц Хари и Меган

Звездната двойка има огромен проблем, въпреки че целият свят мислеше бракът им за идеален

Както при всяка една семейна двойка, така и между херцогът и херцогинята на Съсекс понякога има неразбирателство и недоволство, колкото и да не се вярва на повечето хора. Те не живеят в приказка.

Сестрата на Кейт Мидълтън разкри пред какъв ужас е изправена херцогинята

Меган и Хари очевидно са решили за момента да се установят в Санта Барбара. Двамата продължават да се занимават с благотворителност.

Всичко изглежда наред, но се оказва, че двамата минават през много сериозна драма, а най-засегнат от всичко е именно внукът на кралица Елизабет II - Хари. 

Както отбелязват фенове на бившата актриса, откакто тя се завърна в родината си, драстично се промени - отслабна, освежи се и започна да демонстрира все по-голяма увереност в себе си. 

С този фин трик Кейт Мидълтън показа на всички, че е готова да бъде кралица

Херцогинята на Кеймбридж намекна, че е много по-щастлива от живота си, след като се е завърнала в Съединените американски щати. 

Съпругът й от друга страна не изглежда толкова доволен, колкото своята половинка. Мнозина забелязаха, че в публичните си речи Хари не може да формулира адекватно своите мисли и стремежи.

Експерти са категорични, че принцът е осъзнал, че е нещастен, без помощ от съпругата си. Хари все пак е прекарал целия си живот в сянката на Уилям и никога не е успявал да намери точното си място в света - поне до преди да срещне Меган. 

Когато обаче двамата се влюбиха, той се надяваше, че ще му стане много по-лесно защото вече не е сам. Уви, явно е грешал. 

Драма: Наложиха тежка забрана на Кейт Мидълтън заради принцеса Даяна

В последната си книга Омид Скоби пише, че Хари веднага се е почувствал използван защото с Меган са популярни. Пресата продължава да ги преследва, сякаш са кралска двойка. Междувременно той вече дори не е част от кралската институция.

В момента по думите на приближени до Хари, той е много бъркан и се чувства притиснат. След толкова години военна служба и задължения към короната, сега той сам ще трябва да работи за бъдещето си. Изглежда, че той изпитва сериозни опасения какво точно може да се случи. Това идва и от факта, че се чувства стар. 

Припомняме, че преди време херцозите на Съсекс участваха в конференция на Фондацията на Британската общност на кралицата. В нея ставаше дума за използването на интернет и Хари поде:

Кейт Мидълтън потъпка едно от най-строгите правила на Елизабет II ВИДЕО

"Момчета, трябва да използвате всичко това, за да направите света едно по-добро място. Бих искал да имам предвид и себе си в това число, но вече се чувствам твърде стар".

Меган пък веднага прекъсна тирадата на съпруга си и го дръпна назад: "Трябва да спреш, не си стар", отсече бившата актриса. 

Тя скоро ще навърши 39-години и смята, че двамата могат да променят света, въпреки че Хари въобще не изглежда толкова уверен в това. Това не е и първият път, в който херцогът на Съсекс се нарича стар. Меган пък винаги го е корила за подобни изявления. 

Такива думи предизвиквали огромно недоволство на Меган, а това се отразявало неблагоприятно на отношенията й с принца.  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Китаристът

Китаристът 16.11.2020 12:24

Тая мога да я лашкам 3-4 часа. Ще я върна на Хари леко употребена, силно уморена и напълно удовлетворена...Така поне за 2-3 седмици ще му бъде по-лек живота с нея.

Seksolog

Seksolog 16.11.2020 12:49

Китаристът щял да лашка, няколко часа, кой ще те чака, да я претъркаш? Щял да я връща, леко употребена? Та ти ще я вземеш... тежко употребена :-)

Seksolog

Seksolog 16.11.2020 12:50

Китаристът щял да лашка, няколко часа, кой ще те чака, да я претъркаш? Щял да я връща, леко употребена? Та ти ще я вземеш... тежко употребена :-)

XYZ

XYZ 17.11.2020 20:27

Скоро ще започне нова драма. РАЗВОД! KypBeто не е доволно...

goze

goze 18.11.2020 7:41

Блицовски глупости на търкалета...

Жена

Жена 18.11.2020 11:41

Само.."бъркани".грозни .зли и необичани хора могат да "сътворяват"подобни новини...

Да му се чудиш

Да му се чудиш 18.11.2020 13:30

Отде я намери тази..!

БЛИЦО

БЛИЦО 18.11.2020 15:34

ОТ ДЕКА ГО ПРЕВЕДОХТЕ ТО МАТЕРИАЛ.ЯВНО ГУГЪЛО ПРЕВОДАЧО ГО ПОЛЗВАТЕ ЯКАТА