logo

Драма: Наложиха тежка забрана на Кейт Мидълтън заради принцеса Даяна

Драма: Наложиха тежка забрана на Кейт Мидълтън заради принцеса Даяна

Херцогинята на Кеймбридж е лишена от нещо любимо заради строги дворцови правила

Знаете ли, че хартата на Бъкингамския дворец до голяма степен е преработена след смъртта на принцеса Даяна?

 На членовете на кралското семейство е строго да забранено да следват някои от "нейните стъпки", дори ако става въпрос за напълно безобидни неща. 

Колкото и лъскав да изглежда кралският живот, то Кейт определено живее в свой собствен кошмар. Преди време от jenata.blitz.bg споделихме, че съпругата на принц Уилям е срината заради тежка забрана, която лично кралица Елизабет II й наложи.

Сега става ясно, че има и друго ежедневно изпитание за херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, която е на ръба да премине "правилата на играта", но никога не се оплаква.

Една от забраните за Кейт заради ежедневно, но обичано от нея занимание - разхождането на кучета. Известно е, че както и по-малкият й брат Джеймс, Мидълтун обожава животните и лично се грижи за своите. 

Бащата на Меган Маркъл й нанесе жесток удар

Хартата на кралицата обаче забранява на херцогинята на Кеймбридж да ходи на разходка с любимия си кокер шпаньол по живописните алеи на прочутите градини Кенсингтън. 
Целият проблем е в това, че именно тук принцеса Даяна се е занимавала с джогинг.


Тази подробност е разказана от кралски биограф. Той казва, че и това е една от причините Хари да иска да избяга от кралското семейство и Великобритания - непрестанните и нелепи забрани и ограничения. "Хари усети, че животът в Кенсингтън е истински затвор, от който отчаяно искаше да се измъкне".

Жестока драма в кралското семейство заради Меган Маркъл
 


Откровението идва седмица след като братът на принц Хари - принц Уилям разкри повече за живота си по време на изолация. Той описа Кейт като жена с "огромно търпение" що се отнася до карантината. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай