logo

Извънредна новина за враждуващите принцове Хари и Уилям

Извънредна новина за враждуващите принцове Хари и Уилям

Въпреки раздора, братята продължават да поддържат връзка заради паметника на майка си

Принцовете Хари и Уилям са заровили томахавките. Повод за примирието им е паметникът на майка им принцеса Даяна, пише Vanity Fair.

По думите на източници, близки до кралското семейство, враждуващите братя полагат съвместни усилия, за да може проектът да бъде завършен в срок.

Ето кога точно принцовете Хари и Уилям ще се помирят

Скулпторът вече е получил отзиви от двамата братя. Те са одобрили и отливането на статуята.

Въпреки раздора, Хари и Уилям продължават да поддържат връзка. Дъщерята на принцеса Ана Зара Тиндъл и съпругът й Майк, които наскоро станаха родители на десетия правнук на британската кралица, изиграха голяма роля за подобряване на отношенията между братята.

Мъртвата лейди Ди сдобрява Уилям и Хари

В същото време е твърде рано да се говори за края на враждата. Според източник на The Sun Уилям е изключително ядосан от интервюто, което Хари и Меган дадоха на телевизионната водеща Опра Уинфри.

„В момента е невъзможно да си представим, че ще има щастливо събиране и те ще стоят един до друг при откриването на паметника на принцеса Даяна“, поясни той.

Припомняме, че между братята зейна огромна пропаст, когато Хари и съпругата му взеха решението да се откажат от кралските си правомощия. Авторката на книги за британското кралско семейство Кейти Никол твърди, че след противоречивото интервю с Опра Уинфри, разривът между братята само се е засилил.

Бомбата на Хари и Меган попарила принц Чарлз, не е за вярване какво е сторил

След интервюто стана ясно, че някои членове на кралското семейство са изразявали сериозни притеснения относно цвета на кожата на детето на Хари и Меган, а заради тормоза в британската преса Меган мислела за самоубийство.

Бъкингамският дворец обеща да разгледа обвиненията на американката. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

1v1

1v1 08.04.2021 12:53

UFC MMA K1 MUAI TAI SURIMI SAKISHI EKEK da praqt dolu pred bloka KARAKANCHITKA REFER !

Само слухове

Само слухове 08.04.2021 22:34

И други слухове твърдят, че е тъкмо принцеса Ана тази, дето е питала за цвета на детето. Сякаш и други не са се питали за същото.

Коко

Коко 09.04.2021 12:50

И аз като страничен човек също се запитах.

Оборот

Оборот 09.04.2021 17:44

Аз сум пидемнайсто унук на баба ви кралиса! Чекам властта!

Оп, оп, оп

Оп, оп, оп 10.04.2021 7:41

Първото го видяхме че е бяло, за второто става въпрос ,,.........тя кръвта вода не става , може след години бялото Арчи се жени за бяла принцеса и им се роди мургавелчо