logo

Кейт Мидълтън прикована към леглото, експерти с притеснителни прогнози

Кейт Мидълтън прикована към леглото, експерти с притеснителни прогнози

Мнозина се съмняват, че престоят във вила "Аделаида" ще помогне на принцесата да се възстанови възможно най-бързо

В началото на седмицата Кейт Мидълтън най-накрая се прибра у дома след двуседмичен престой в частна болница в Лондон, където претърпя сложна коремна операция.

Дворецът така и не обяви официалната причина за хоспитализацията й, а загрижените фенове на кралското семейство не спират да правят предположения какво точно се е случило с принцесата.

Мидълтън вече е във вила "Аделаида", а очакванията са да се върне към кралските си задължения не по-рано от пролетта. Докато Катрин се оправи, всички грижи по трите им деца ще бъдат поети от съпруга й принц Уилям.

Разбра се, че лекарите са предписали на Мидълтън пълна почивка. Принцесата ще може да върши някаква работа, но без да става от леглото. Все пак Кейт има право да прави кратки разходки и да вдига предмети с тегло не повече от два килограма. 

Павел Глоба бие аларма: Кейт Мидълтън е в смъртна опасност!

Между другото, много експерти се съмняват, че престоят във вила "Аделаида" ще помогне на принцесата да се възстанови възможно най-бързо. През зимата в сградата е особено студено, което очевидно не е най-добрата среда за пациенти, които са били подложени на коремна операция. 

"Тя писа, че това е най-студеното място, на което е била през живота си, така че може би това не е най-доброто място, където да започнете да се чувствате по-добре, особено в тази доста студена зима", отбелязва кралски експерт.

Лекарите са дали на Мидълтън списък с ограничения, които трябва да спазва по време на рехабилитацията.

"След сериозна операция с голям разрез са необходими от два до три месеца, за да може пациентът да се движи комфортно. Възстановяването е по-бързо, ако операцията е лапароскопска. Може да минат две години, докато здравината на коремната стена се върне в предишното си състояние", казва запознат източник. 

Операцията на Катрин се оказа пълна изненада за кралското семейство.

Мистерията с "планираната" операция на Кейт Мидълтън се заплита, до последно тя...

Източник на People нарече възстановяването й урок за всички. Важно е да не бързате, когато нещата са свързани със здравето и да не да не бързате с работните задължения, ако имате проблеми със състоянието си.

Въпреки здравословното си състояние, принцесата на Уелс е отпразнувала рождения ден на майка си Карол. Госпожа Мидълтън навърши 69 години на 31 януари. 

Предвид препоръките на лекарите да прекарва по-голямата част от деня в леглото, Кейт е отпразнувала рождения ден във вила "Аделаида". /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай