Павел Глоба бие аларма: Кейт Мидълтън е в смъртна опасност!

Павел Глоба бие аларма: Кейт Мидълтън е в смъртна опасност!

По думите на астролога принцесата на Уелс минава през най-трудния период от живота си и той може да се окаже фатален

Само преди дни стана ясно през официално съобщение, че Кейт Мидълтън е претърпяла тежка коремна операция, заради която принцесата на Уелс лежа две седмици в Лондонската болница.

Ударно: Меган Маркъл оплете в жесток скандал крал Чарлз III

Според официалното изявление тя няма да напуска дома си след изписването поне до края на март, а може би дори и до Великден. Това означава, че Катрин ще бъде в отпуск „по болест“ за поне два месеца.

Писмо на Елизабет II отпреди 3 г. разкри шокираща истина за Меган и Хари

Според запознати от Бъкингамския дворец, не става въпрос за рак.

Междувременно от Кенгсингтън палас оповестиха, че Кейт вече е у дома, където ще продължи рехабилитацията и възстановяването си.

Астрологът Павел Глоба коментира състоянието на принцесата, като каза, че тя, като Козирог, живее в аспекта на Големия кръст на наталната си карта. При това положение човек е в смъртна опасност три месеца, което означава, че в средата на май месец ще стане ясно дали красавицата ще се възстанови или дворецът ще загуби още една принцеса.

„Тя е родена на лунно затъмнение, а съпругът й Уилям е роден на слънчево затъмнение. Това предполага, че те ще изиграят фатална роля в съдбата на Англия и ще станат последните монарси, а самата страна ще се превърне в република след края на 30-те години. Но това е при условие, че тя се възстанови - сега в нейната карта има фатално струпване на планети", Павел Глоба за съдбата на Кейт. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай