logo

Личният стилист на Мелания разкри неподозирани тайни за истинската първа дама

Личният стилист на Мелания разкри неподозирани тайни за истинската първа дама

По думите на Мордечай Елвау, когато общува с децата си, бившата моделка е напълно различна

Стилистът на Мелания Тръмп разкри любопитни и много лични подробности за първата дама на САЩ. Мордечай Елвау работи с красивата словенка от 13 години.

В интервю за Forward.com Елвау разказва каква всъщност е бившата моделка. 

"Тя е изключително любяща, весела и изключителна", казва той пред сайта. 

Личният фризьор на Мелания Тръмп се оказа повече от неин стилист и издаде супер пикантерии за нея (СНИМКИ)

Стилистът отбеляза, че когато никой не я снима и около нея няма непознати хора, Мелания се държи по съвсем различен начин. "Бих искал всички да знаят малко повече за истинската самоличност на първата дама, за да разберат, че в живота тя се държи по различен начин.

Мисля, че тя се държи твърде сдържано пред камерите, когато присъства на официални събития. В обикновения живот е по-открита, мека и весела", добавя стилистът. 

Чинията на Мелания: С какво менюто на първата дама се отличава от това на Тръмп

Елвау казва още, че когато общува с децата си, първата дама на САЩ е напълно различна. В компанията им не се налагало да се преструва и затова си позволява да се смее и шегува. Влезе ли в обектива на камерата обаче, тя отново започва да сдържа емоциите си, превръщайки се в „желязна дама“.

По думите на стилиста, Мелания често изпитва неприязън към мъжа си. Това обаче не означавало, че не го обича. Враждебността й била предизвикана от факта, че именно заради него е принудена да следва строги правила на публично място и да потиска истинските си емоции.

Стана ясно защо Мелания Тръмп непрекъснато носи слънчеви очила (СНИМКИ)

Като пример той посочва факта, че Мелания често отблъсква ръката на Доналд Тръмп, когато са заедно на светски мероприятия. Подобно действие обаче може да говори и за това, че американският президент, който има доста силни ръце, не може да прецени ръкостискането си.

Мордечай Елвау започва да работи с Мелания, след като през 2005 г. японският Vogue го изпраща в резиденцията на Тръмп във Флорида, за да направи сватбена прическа на бившата моделка. По думите му, по това време Мелания е била известна само като "съпругата на Доналд Тръмп".

12 изключително редки СНИМКИ, на които между Доналд Тръмп и Мелания бушува безумна страст

"Пътувах сам до Мар а Лаго и си спомням, че си допаднахме. Тя беше много впечатлена от работата ми и  ме попита дали може да ми се обажда редовно. Отговорът ми беше „да“.

Стилистът е категоричен, че откакто Мелания се е превърнала в една от най-разпознаваемите жени в света, характерът и поведението й не са се променили. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай