Лъсна истинската причина за раздора между синовете на принцеса Даяна

Лъсна истинската причина за раздора между синовете на принцеса Даяна

Според биографа Робърт Лейси проблемите между двамата са започнали много преди Хари да се откаже от кралските си задължения

Мнозина смятат, че разногласията между принцовете Уилям и Хари са възникнали, след като херцогът на Съсекс е взел решение да се откаже от кралските си задължения и заедно със семейството си се премести да живее в САЩ. Според кралския биограф Робърт Лейси обаче раздорът между двамата е започнал много по-рано.

Авторът на книгата "Battle of Brothers: William and Harry - the Friendship and the Feuds" казва, че преди година и половина между синовете на принцеса Даяна е зейнала огромна пропаст. И точно тогава двамата са спрели да се разбират.

По думите на Лейси, в основата на всичко стои съпругата на Хари – бившата актриса Меган Маркъл. А причина за разногласията им станало предупреждение, което херцогът на Кеймбридж отправил към по-малкия си брат. Той бил притеснен от бързината, с която се развиват отношенията му с американката, пише People.

Чутовен скандал между Хари и Елизабет II заради Меган изплува наяве СНИМКИ

„Бях изненадан и дори просълзен от новите подробности и вътрешната информация, които успях да получа, проучвайки този семеен конфликт“, казва Лейси.

По думите му, влияние на отношенията между двамата братя оказали и жените им. Както и желанието на Хари и семейството му да се откажат от кралските си привилегии и да напуснат Великобритания.

„Някога двамата братя бяха неразделни, а сега пропастта между тях е много по-голяма от разстоянието, което ги дели. Те живееха въпреки противоречията, които се коренят дълбоко в детството им и дори от по-рано: в злополучния брак на техните родители “, добавя писателят.

Лелята на принц Хари издаде невероятни тайни за Меган СНИМКИ

„За това се говореше много, но малко се обръщаше внимание: от раждането си синовете на Даяна живееха под постоянно наблюдение. Възпитани да бъдат близки, през последната година и половина те загубиха предишната си връзка”, отбелязва Робърт Лейси.

За първи път принц Хари заговори за проблемите си с Уилям миналата година. „Всичко се случва, това е неизбежно. Но ние си оставаме братя и винаги ще бъдем такива. В един момент обаче просто тръгнахме по различни пътища”, призна херцогът на Съсекс в документалния филм „Harry & Meghan: An African Journey”.

Принц Хари с жесток удар по кралското семейство, стъпка вековна традиция

По-рано се появи информация, че двамата братя са разтопили ледовете помежду си, след като баща им принц Чарлз се зарази с коронавирус. Тогава Хари и Уилям се чуваха доста често по телефона. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай