Чутовен скандал между Хари и Елизабет II заради Меган изплува наяве СНИМКИ

Чутовен скандал между Хари и Елизабет II заради Меган изплува наяве СНИМКИ

Дрязгите между британската кралица и внука й се случили малко преди брака му с холивудската актриса

35-годишният принц Хари се бори за независимостта на семейството си още преди създаването му. Това разкри биографът му Анджела Левин в наскоро издадения документален филм „Хари и Меган: Освободените“. 

Левин многократно е интервюирал херцога на Съсекс, включително за книгата си „Хари: Разговори с принца“, така че тя имаше възможността да получава информация от първа ръка.

Именно в един откровен разговор Хари й споделил за чутовен скандал, който избухнал между него и кралица Елизабет II малко преди сватбата му с Меган Маркъл. Именно венчавката помежду им се оказала причина за дрязгите между британската кралица и внука й.

Двамата се скарали жестоко защото Елизабет II заговорила за бъдещият развод между Хари и Меган.

Според нея, малко преди сватбата на принца с 38-годишната Меган Маркъл, кралицата се опитала да убеди внука си в необходимостта да подпише брачен договор. Хари обаче категорично отказал.

Кралицата искала Хари и Меган да подпишат споразумение, според което Маркъл ще получи само предварително определена сума пари по време на развода. 

„Хари се вбеси до полуда щом чу какво иска кралицата. Той й каза, че ще живее с Меган през целия си живот, абсолютно й се доверява и й вярва и няма да подпише нищо. Предбрачното споразумение му се стори обида за Меган. Тя също нямаше желание да подписва нищо“, каза Анджела Левин.

Между другото състоянието на принц Хари се оценява на 25 милиона евро, а спестяванията на съпругата му, според някои оценки, възлизат на пет милиона евро.

Левин спомена още, че принцът й е разказал как е представил избраничката си в кралския двор.

„Той обясни на Меган много внимателно както точно трябва и какво не трябва да прави. В началото се страхуваше да не я шокира заради всичките протоколи, които тя трябва да спазва. 

Разбира се на Меган й отне време, но така и не свикна и все ги нарушаваше. Заради това напускането на кралското семейство се оказа съвсем логично“ допълва Левин. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ванче

Ванче 22.06.2020 16:12

Свободни съчинения в стил,, Марица,,

Лили

Лили 22.06.2020 18:29

И кое му е чутовното, че умната Елизабет, кара оня, да си върже гащите, преди чернилката да му ги е събула!?

Евгения

Евгения 22.06.2020 20:54

Да, кралицата е напълно права,но Хари явно е глупаво влюбен.Е,ще чуем скоро за парите,които ще получи Меган.

алан

алан 22.06.2020 21:50

25 милиона евро не са чак кой знае каква сума за кралското семейство. А че Хари е сглупил като е пренебрегнал съвета на баба си, ще разбере сам някой ден.

099

099 22.06.2020 22:40

Хари е мислил с неправилната глава, за негова си жалост. Не се е спрял и до ден днешен.

Нина Колева

Нина Колева 23.06.2020 20:29

Прекрасна двойка..Смели и влюбени,,Желая им щастие и късмет!

eustasio

eustasio 25.06.2020 11:53

...а дали са се псували,интересно!