Принц Хари с жесток удар по кралското семейство, стъпка вековна традиция

Принц Хари с жесток удар по кралското семейство, стъпка вековна традиция

Мъжът на Меган Маркъл вече няма скрупули дори всичко да опира до роднините му

На 19-и май принц Хари и Меган Маркъл отпразнуваха втората си годишнина от сватбата. Ден по-рано обаче цяла Великобритания научи нещо шокиращо за принц Хари.

Екстрасенсът на Даяна предупреди за огромна опасност, надвиснала над принц Хари

Херцозите на Съсекс се врекоха във вечна вярност през 2018-а година. Сватбата им беше зрелищна гледка, за която се говори месеци наред. Пресата почти под микроскоп разгледа роклите на шаферите, менютата, списъка с гости и техните тоалети. Съпрузите пък бяха в центъра на вниманието и прожекторите месеци наред.

Още от тогава медиите следят отблизо дори и най-малките детайли и подробности около живота на младата двойка. Често пъти наяве биват изкарвани скандални неща, а Хари и Меган не се свенят да влизат в съдебни спорове с много от изданията на Острова.

Преди известно време двамата решиха да се отдалечат от кралското семейство и според споразумението, което сключиха с кралицата, техните задължения към короната приключиха в края на месец март.

Това обаче не означава, че британската преса е спряла да се интересува от принц Хари и съпругата му. Едно от списанията забеляза нещо шокиращо във визията на херцога на Съсекс.

Меган Маркъл принуди Хари и Уилям да потъпчат клетва, дадена на принцеса Даяна

Оказва се, че той е сменил годежния си пръстен, след като е скъсал с кралското семейство. Хари вече носи напълно различно бижу, в сравнение с това на другите членове на семейството си.

Той е заложил на бижу от платина, а не класическо уелско злато, носено от принц Чарлз и принц Уилям. Така за пореден път нарушава традициите на британския двор.

Годежният пръстен на Чарлз е изработен от класическо злато – също като на останалите от кралското семейство. Той е подарък от кралицата. Златото е част от личната колекция от уелско злато от несъществуващата вече мина в окръга.

Хари обаче е решил да се откаже от тази традиция и е заменил подаръка с елегантна платинена сватбена халка. Защо обаче е решил да стори това, не е ясно.

Знаейки все пак за неговата бунтарска природа, може да се предположи, че решението му е продиктувано от желанието му да не следва сляпо традициите  на кралското семейство фанатично във всеки един детайл.

Меган на свой ред, за разлика от съпруга си, продължава да носи пръстена от уелско злато, с който бе и на сватбата./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

пюпю

пюпю 27.05.2020 12:02

Заложил или продал - за да издържа циганората.

4682

4682 27.05.2020 13:38

До кога ще ни занимавате с хора които не вълнуват с нещо нормално а само се набутват в пресата от която ''ревът'' да не им забравят имената.

Лили

Лили 27.05.2020 13:45

Стига вече ни занимавахте с тия. Всяко нещо си има граници. Дреме ми, какъв пръстен носи тоя. Още по-малко ме интересува несъществуващата златна мина. То си е ясно, откъде има бабата злато, крала, като невидяла.

Медия

Медия 28.05.2020 10:08

Какви ти британски медии...а наше не спират да преписват от жълтите английски тиражи...Поне да бяхте оригинални, да вземете интервю от Принца, да може цял свят, ваша публикация да тиражира, а то така все в селска категория, кръчмарски новини...

Хари

Хари 28.05.2020 16:47

Просто я загубих, защото отслабнах, а сега не мога да искам ново злато от баба.

???

??? 29.05.2020 4:12

Големи локуми!!! И какво и е толкова елегантното на халката? Как изглежда НЕелегантната халка? То препратки, то чудо!

123

123 30.06.2020 10:23

Тази парясница направи за смях кралското семейство.