logo

Меган и Хари избягаха от двореца! Маркъл спешно търси Виктория Бекъм, за да...

Меган и Хари избягаха от двореца! Маркъл спешно търси Виктория Бекъм, за да...

Очаква се Виктория да помогне на Меган с реконструкциите в имението Фрогмор Хаус

Преди дни стана ясно, че Меган Маркъл и съпругът й принц Хари вече не живеят в Кенсингтънския дворец. Бъдещите родители са се нанесли в новия си дом - имението Фрогмор Хаус в Уиндзор. 

Източници от кралското обкръжение твърдят, че решението е взето, за да може херцогинята спокойно да се подготвя за раждането. 

Меган Маркъл и принц Хари заживяват в схлупена къщурка, приличаща на български имот сред полето (СНИМКИ)

В продължение на няколко месеца във Фрогмор Хаус течеше трескав ремонт. С преустройството на помещенията обаче ще се заеме лично бившата американска актриса. 

Определено Маркъл смята, че няма да се справи сама със задачата и е решила да се възползва от услугите на модната дизайнерка Виктория Бекъм. Тя ще бъде дясната ръка на Меган.

Бившата певица и съпруга на Дейвид Бекъм има голям опит и невероятен вкус не само в света на модата, но и в областта на вътрешната декорация. Именно тези й качества са я превърнали в най-подходящия помощник.

"Херцогинята не можа да се сети за някой друг, който би могъл да й помогне по-добре с подреждането на новия дом. Тя иска всичко да бъде стилно и уютно. Меган и Хари мечтаят да превърнат имението в истинско семейно гнездо. Разбира се, Виктория веднага се съгласи да помогне. Двете вече са се срещали няколко пъти и са обсъдили някои идеи", споделя източник, близък до бъдещите родители.

Жесток скандал тресе кралското семейство,. принц Хари и Меган Маркъл напускат двореца!

За никого не е тайна, че семейство Бекъм са много близки с кралската фамилия и са сред най-честите гости на различни неформални празници и официални мероприятия, организирани от двореца. Очаква се Виктория да помогне на Меган с вътрешните реконструкции - да сложи няколко стълби,  камина, да обзаведе детската стая и да направи фитнес зала и отделна стая за йога.  

Меган Маркъл ще прави детето си джендърче

Въпреки че Фрогмор Хаус все още не е по вкуса на Меган Маркъл, това не й попречи да отвори вратите на имението за първите си гости. Все пак, нищо не е в състояние да я накара да откаже на приятеля си - холивудския гримьор Даниел Мартин, който даде всичко от себе си, за да може тя да изглежда повече от прекрасно в сватбения си ден. 

Мартин е бил край Уиндзор и е решил да посети старата си приятелка. Самият гримьор пък  публикува в своя Инстаграм снимка на една от сградите в имението. 

Даниел Мартин и друг път е правил изненадващи посещения на херцогинята, но бяха в двореца Кенсингтън. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

Коментирай

lek

lek 13.04.2019 8:21

Имах ужасни нокти, когато си поръчах Micinorm. Вече си мислих как да премахна с лазер увредения слой на нокътя. Добре, че не се стигна до това. След 2 седмици ноктите ми станаха като нови/ А всичко само, защото попаднах на умен лекар, който ме посъветва първоначално да опитам https://bit.ly/2Y86LDe