Меган Маркъл и принц Хари заживяват в схлупена къщурка, приличаща на български имот сред полето (СНИМКИ)

Меган Маркъл и принц Хари заживяват в схлупена къщурка, приличаща на български имот сред полето (СНИМКИ)

Меган Маркъл и принц Хари вече се отдалечават от суматохата в двореца в Кенсингтън, за да започнат едно ново начало и да градят здраво семейство. Ще се слисате обаче в каква къща, видимо като барака, планират да изкарват почивките си.

От jenata.blitz.bg често ви разказваме пикантни тайни от живота на кралското семейство. Вече ви споделихме как Кейт Мидълтън нарича дъщеричката си Шарлот. Разкрихме ви и какъв плашещ детайл от бременността си разкри Меган Маркъл.

Сега ще ви покажем снимки на къщата, която съвсем скоро бившата звезда от „Костюмари” и съпругът й ще напълнят с живот. Въпреки размерите си, щом видите сградата, ще си помислите, че се заселват в някое българско селце.

Вилата е на територията на замъка Уиндзор. Това не е единственият луксозен имот на кралското семейство. Къщата, в която ще прекарват голяма част от времето си, е оценена на 2,5 милиона паунда.В нея има четири спални, две кухни и луксозен кът за ядене. Трапезарията е голяма, а кралските особи имат и възможност да седнат отвън. Мястото има зашеметяваща гледка.

Въпреки че къщата няма нищо общо с луксозните замъци на семейството

„Меган много харесва този район. С Хари обичат да водят приятели тук и да се усамотяват с тях. Винаги прекарват страхотно. Освен това на гостите им не се налага да носят спални чували, защото къщата идва с още една постройка, в която има две спални за гости и персонал”, споделя източник близък до кралското семейство.

По думите му двойката се нуждае от спокойствието, което може да бъде открито единствено в този приказен имот на кралското семейство.

 

Коментирай

Селянка

Селянка 09.01.2019 15:03

Приличат на селскостопански постройки. През моето детство хората строежа къщи на два или три етажа

OMG

OMG 09.01.2019 16:48

Тя самата костюмарка прилича на селска работничка от южните щати на САЩ. Така,че домът е луксозен за тия. Тя кога е живяла в такъв дом.

Драгостина Джилянова

Драгостина Джилянова 10.01.2019 14:29

Какво по хубаво от това.Място където двамата ще са спокойни .

Ха ха

Ха ха 10.01.2019 18:40

Тези двамата братя са толкова от един баща,колкото аз съм им майка !

taka e

taka e 11.01.2019 8:30

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz