Меган и Хари изнагляха безумно! Всички са бесни! СНИМКИ

Меган и Хари изнагляха безумно! Всички са бесни! СНИМКИ

Херцозите на Съсекс изпратиха писмо, което показа колко нагло тъпчат дадените преди време обещания

38-годишната Меган Маркъл и 35-годишният принц Хари отново се изправиха пред вълна обществена критика. Това се случи заради безумно нагла постъпка от тяхна страна.

Херцозите на Съсекс, които се отцепиха от британското кралско семейство, за да са „независими“, предизвикаха буря от емоции покрай Мегзит.

Чутовен скандал между Хари и Елизабет II заради Меган изплува наяве СНИМКИ

Докато Острова се тресеше заради решението на Меган и Хари те взема сина им Арчи и от Великобритания се преместиха в Канада, а след това в Съединените щати.

И към днешна дата херцозите на Съсекс активно участват в благотворителната дейност. 

Така наскоро изпратиха писмо до благотворителната Street Games, която се намира във Великобритания и помага на деца от семейства в неравностойно положение да спортуват. 

В писмо двойката благодари на организацията, че е помогнала на Hubb Community Kitchen, която е под патронажа на Меган. Херцозите на Съсекс споделят, че са много развълнувани от това как организациите се обединиха по време на пандемията на коронавирус.

Принц Хари с жесток удар по кралското семейство, стъпка вековна традиция

Точно това писмо обаче предизвика вълна от негативни реакции срещу Меган и Хари. Оказа се, че дори и след Мегзит те нарушават много важна забрана и не само – наглеят безумно.

„Общественото възмущение бе предизвикано от факта, че съпрузите, които подписаха писмото със собствените си имена, използваха логото с изображението на короната. 

Според запознати с кралския протокол на Великобритания Мехган и Хари нямат право да използват кралската емблема – нали вече не са част от британското кралско семейство“, споделя източник от Бъкингамския дворец.

„Без кралски задължения - без корона и придружаващите я облаги, че и знаци“, около това са обединени всички в кралския дворец в Лондон.

„Все още използват кралското лого?! Какво още не мога да си обясня как точно те приемат измислената си независимост? Хем не са част, хем да използват благинките“; „Това е безумно нагла постъпка!“; „Тия двамцата не знаят кога да спрат – не познават граници с безочието си“ – това са само малка част от коментарите, които заваляха след скандалното писмо, пратено от Меган и Хари.

Имаше и такива, които все пак защитиха херцозите на Съсекс: „Меган все още е кралска особа! Тя е омъжена за сина на бъдещия крал на Великобритания. Няма причина да не използва кралските емблеми“.

Други припомниха, че покойната принцеса Даяна и Сара Фъргюсън продължили да използват кралските си емблеми дори и след разводите си с принц Чарлз и Андрю.

Меган и Хари започнаха да използват кралското си лого, което съчетава инициалите им и британската кралска корона, след като се ожениха през 2018 година. 

След като през януари беше обявено, че те се отказват от кралските си ангажименти, те се съгласиха повече да не използват титлите на техните кралски височини, въпреки че ги запазиха. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ж. Григоров

Ж. Григоров 28.06.2020 16:44

Какво значи " ИЗНАГЛЯХА"? На какъв език е?

Жулиета

Жулиета 28.06.2020 23:34

Жалка картинка е тази двойка. Не блести с друго освен с глупост.

Поклонничка

Поклонничка 30.06.2020 8:06

И каква е тази измишльотина - като се е отказал от короната да не би да може да заличи произхода си - той е роден син на принца и внук на кралицата - това няма как да се заличи!!!