logo

Меган Маркъл в разгара на нов жесток скандал

Меган Маркъл в разгара на нов жесток скандал

Бъкингамският дворец трябваше отново да се извинява за поведението на херцогинята на Съсекс

Около принц Хари и съпругата му Меган Маркъл отново избухна скандал. Този път двамата предизвикаха остро възмущение у жителите на Уиндзор.

От jenata.blitz.bg ви разкрихме какви са били последните думи на принцеса Даяна, разказани от пожарникар цели 20 години след тежката катастрофа с нея. Споделихме ви и предсказанията на топ астроложка, която предрича нещо сензационно за принц Хари и Меган Маркъл.

Доста често двамта са обект на недоволство. Няма как да не припомним, че американката не се свени да гази редица кралски традиции и често прави каквото си иска, а от двореца след това се опитват да „замажат” гафовете й.

Пухкавата Меган Маркъл откри тайната за бързо слабеене, този плод прави чудеса

Кралицата въпреки всичко запазва мълчание и по никакъв начин публично не се е противопоставила на своеволията на Маркъл.

Налице обаче вече е и пореден неин гаф.

Съседите на херцозите на Съсекс получиха писмена заповед с нови правила на живот. Според нея те вече нямат право да спират и да поздравяват принц Хари и Меган Маркъл, нямат право да им задават никакви въпроси, да се интересуват за здравето им и това на бебето Арчи. Дори нямат право да погалят домашните им любимци или да им дават лично поща, която е попаднала погрешно при тях.

Нещо ужасно се случва в британското кралско семейство! Тази СНИМКА разкри какво

Все пак е редно да отбележим ,че съседите на кралската двойка не са случайни хора. Основно те са част от персонала на имота. Разбира се обаче новите правила разгневиха не само тях, а и много британци, които се подразниха от арогантното поведение на херцозите. Те  нададоха вой пред медиите на Острова.

В резултат на това се наложи представители на Бъкингамския дворец да се намесят в ситуацията. Те отново оправдаха поведението на херцозите противно на кралския указ, който забранява да коментират живота на членовете на семейството.

Британците плащат космическа цифра за лукса на Меган Маркъл и принц Хари

Според двореца съпрузите не са писали самоинициативно тези правила, а техен съветник е направил това вместо тях. Малко хора обаче повярваха на тези оправдания./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай