logo

Огромна промяна с Кейт Мидълтън, след мемоарите на Хари вече не е същата

Огромна промяна с Кейт Мидълтън, след мемоарите на Хари вече не е същата

Ако сравним кадрите с видео отпреди две-три години, ще видим, че тя силно се отличава в това отношение, коментира експертът по езика на тялото Дарън Стантън

След излизането на мемоарите на принц Хари "Spare" Кейт Мидълтън е претърпяла огромна промяна. Тя е станала невъзмутима и по-уверена в себе си, казва експертът по езика на тялото Дарън Стантън.

Преди дни принцесата на Уелс и съпругът й се появиха изненадващо в хранителна банка близо до дома си в Уиндзор. При пристигането си в Windsor Foodshare в баптистката църква двамата бяха посрещнати от персонала на организацията.

"Когато двойката излезе от колата, забелязах, че Кейт излезе и не потърси Уилям. Това не означава, че е незаинтересована, а че е много уверена в себе си", казва Дарън Стантън.  

"Ако сравним кадрите с видео отпреди две-три години, ще видим, че тя силно се отличава в това отношение. 

Кейт и Уилям загубиха от Хари! Изоставиха задълженията си и...

Анализирайки снимките на Кейт, тя изглеждаше доминираща в жестовете си, включително соченето, когато говореше с хората. Езикът на тялото й също изглеждаше много открит. 

В миналото тя използваше жестове за самоутвърждаване - поставяше ръцете си една върху друга пред себе си, почти като защитен жест. Този жест не сме го виждали от месеци.

Кейт е облечена в запазения си червен цвят, или както аз го наричам - костюм на супергерой. Тя винаги избира тези тонове, когато иска да изглежда динамична, смела и уверена.

Разбира се, това често е продиктувано от вида на събитието, на което тя присъства. Но на това конкретно събитие тя изглеждаше много уверена", посочва той. 

Стантън добавя, че съпругът й е изглеждал по същия начин. 

Кейт Мидълтън не е на себе си след удара на Хари, неузнаваема е

"Откакто Уилям стана принц на Уелс, той също започна да излъчва съвсем различно ниво на увереност, включително в начина, по който ходи, в позата си и в това, което прави с ръцете си. Вече не ги слага под сакото си, както предишни години, което е жест на самоутвърждаване.

Освен това вече не си играе с копчетата за ръкавели като баща си, краля. Уилям очевидно е приел новата си роля, която му даде по-високо ниво на увереност", посоча експертът. 

Дарън Стантън е забелязал промяната у Кейт и по време на посещението й в детска градина в Лутън. 

Кейт изглеждаше зашеметяващо в яркочервеното си поло и пола с дължина до глезена. И изобщо не й личеше да е засегната от негативната реакция, причинена от ядливите мемоари на по-малкия син на принцеса Даяна.

"Не вярвам, че излизането на книгата на принц Хари е оказало дълбок ефект върху Кейт. Съдейки по езика на тялото й, тя изглежда напълно спокойна и не показва признаци на безпокойство или разочарование. Всъщност тя е още по-уверена в себе си.

Заради тази СНИМКА на кралица Елизабет II Меган и Хари си биха камшика

Когато някой е нервен, има тенденция височината на гласа му да се повишава или прекъсва. Въпреки това, когато анализирах видеоклипове с Кейт от този ден, гласът й си беше същото ниво като преди, което означава увереност. 

Позата й изглеждаше открита, а зрителният й контакт съответстваше на невербалните сигнали на много уверен човек. Изглеждаше, че се чувства много удобно в обкръжението си и в собствената си кожа.

Въпреки че някои хора може да очакват, че те ще са загрижени, за Кейт и Уилям това е нещо обикновено", отбелязва той. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

долче без габана

долче без габана 03.02.2023 20:54

Няма с какво да я засегнат приказките на резервния* след като е щастливо омъжена за титуляра, хубава, усмихната и позитивна двойка

Достойни за кралско семейство

Достойни за кралско семейство 04.02.2023 6:08

Прекрасни са й двамата. С нищо не могат да бъдат засегнати. Приказки от една несбъднала се "актриса", жадна за пари. Манипулираща едно незряло и елементарно момче.

Трут

Трут 04.02.2023 12:57

Изключително жалко е да се надяваш някаква роля да ти даде увереност в себе си. Това означава, че или си непоправимо неуверен, или непоправимо глупав. Надявам се експертът да бърка.

Paloma

Paloma 04.02.2023 14:56

Изключително позьорска двойка! Винаги много се вълнуваме какво си е облякла Кейт и на коя страна си е заметнала косата.