Кейт и Уилям загубиха от Хари! Изоставиха задълженията си и...

Кейт и Уилям загубиха от Хари! Изоставиха задълженията си и...

Източник от двореца твърди, че когато двамата предприемат подобен ход, нещата са много по-лоши, отколкото изглеждат

През последните месеци Кейт Мидълтън и принц Уилям са подложени на непрестанни атаки от страна на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл.

Първо излезе скандалният им документален филм, а след това и автобиографичната книга на херцога на Съсекс "Spare". Въпреки че разкриха най-мрачните тайни на членовете на кралското семейство, всичките им удари бяха насочени точно към по-големия брат и съпругата му. 

Мидълтън и съпругът й издържаха дълго време и не реагираха по никакъв начин на атаките. Те продължиха да се появяват на публични събития и демонстрираха единство дори в цветовете на тоалетите си.

Кейт Мидълтън не е на себе си след удара на Хари, неузнаваема е

Британците не крият възхищението си от издръжливостта на кралската двойка, която успя да запази самообладание до последно. Но въпреки външното безразличие, отвътре принцът и принцесата кипяха от гняв и негодувание към Хари, твърдят вътрешни лица, близки до двойката.

Съвсем наскоро Кейт се появи на поредното публично събитие, сияеща от щастие. Феновете й решиха, че принцесата е успяла напълно да се възстанови от предателството на Хари. Оказва се обаче, че това не е точно така.

Появи се информация, че принц Уилям и съпругата му не са издържали на натиска след публикуването на мемоарите на принц Хари и временно са изоставили кралските си задължения.

По данни на Woman's Day, в началото на януари те тайно са напуснали Лондон и са отишли на почивка на Карибите без децата. А източник от двореца твърди, че когато двамата предприемат подобен ход, нещата са много по-лоши, отколкото изглеждат. 

Драма в брака на Меган и Хари, астролог с прогноза кога е разводът

"Знаете, че нещата не вървят добре, когато оставят децата вкъщи – те ги обожават!", казва той.

По предварителна информация, Кейт и Уилям са избрали карибския остров Мустик. Те вече са отсядали там и знаят, че им е гарантирано пълно уединение.

Според събеседника на изданието, принцът и принцесата на Уелс планират да се върнат на това място през февруари, но за по-дълъг период, като този път вземат със себе си и децата. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Коментирай

Бай Чепик

Бай Чепик 27.01.2023 13:36

Аууууу,какъв ужас.Уйлям и Кейт са изморени и имат нужда от почивка.А колко хора умират от глад?Тия лигльовци им трява по една мотика и от сутрин до вечер на нивата.

вЕрвам

вЕрвам 27.01.2023 13:41

Ако някой не е издържал и е загубил това не са Уилям и Кейт, невероятна кралска двойка която е кост в гърлото на Съсекс

Жани

Жани 27.01.2023 13:42

Съгласна съм с бай чепик. Царски галеници......А в Бг-то, който умира от глад просто е мързелив

kravar

kravar 27.01.2023 13:52

DANO UMRAT VE4E TIQ POMII !

ВсякоЧудо

ВсякоЧудо 27.01.2023 17:24

Всеки от братята ще си получи своето, Хари милионите, може и милиард, брат му короната, публиката ще има "естетическа" наслада. Всяко чудо за три...години.

Боли мЪ чепа

Боли мЪ чепа 27.01.2023 18:38

Абе на кой му пука за малоумното Харалампи без дори 1 час трудов стаж в живота си и още по-малоумната му ромка?!?!

Потрес!!!

Потрес!!! 28.01.2023 9:24

Ужассссссссссссссс! Оставили децата в къщи, съвсем сами горкичките. Това е една огромна трагедия!

Гост

Гост 28.01.2023 9:44

Не става ясно какви са загубили? Отишли са на море, спечелили са. Има хора дето млади загиват във войни, като сегашната. Малоумна статия.

Меган

Меган 28.01.2023 9:50

Глупостите ви нямат край.

LSD

LSD 28.01.2023 10:00

ТЪРТЕИ БЕ СЪР !

Море

Море 28.01.2023 10:05

Мъка,мъка,голяма мъка е налегнала тези паразити,та си давят мъката на карибски остров.Лошо,ама много лошо тази династия от търтеи страда,ама голямо страдание, ШЪ ЗНАйШ.

Тооо

Тооо 28.01.2023 10:34

Те ще се удавят в морето от сълзи на някои хора. Светът ще се върти ли, ако някой не изреве, че не го обожават... Династията явно е трябвало да започне от внуците. Всичко наопаки.

Тооо

Тооо 28.01.2023 10:41

Другите вечните жертви сега какво ще правят?! Не мож измисли как да са начекне.

Johnnie English

Johnnie English 31.01.2023 2:06

Харалампито и неговата ромка станаха за смях в цял свят.