От двореца нарушиха мълчанието, казаха цялата истина за Кейт Мидълтън

От двореца нарушиха мълчанието, казаха цялата истина за Кейт Мидълтън

От известно време почитателите на принцесата не спират да излагат страховити теории за нейното изчезване

Загадъчното изчезване на съпругата на британския престолонаследник привлече вниманието на феновете на конспирациите.

От известно време почитателите на Кейт Мидълтън не спират да излагат теории за нейното тежко заболяване, евентуална кома, развод с принц Уилям и дори побои, пише The New York Times.

Пресата също се включи в обсъждането на продължителното мълчание на принцесата. Два месеца тя не се е появявала публично, не е правила изявления и не е публикувала снимки или видеоклипове в социалните мрежи. 

Таен развод и внезапна смърт: 5 шокиращи версии за случващото се с Кейт СНИМКИ

Подобно нещо не се е случвало до този момент. Съпругата на принц Уилям винаги е говорила открито за здравословните си проблеми и дори след раждането на всяко едно от децата си веднага се появяваше пред фотографите.

Мистерията се засилва и от факта, че от двореца не дават почти никаква информация за състоянието на принцесата. Единствената официална версия е, че Мидълтън се възстановява след неочакваната коремна операция.

След страшните мълви за случващото се със съпругата на бъдещия престолонаследник, от двореца Кенсингтън решиха да нарушат мълчанието по темата и отрекоха всички слухове за мистериозното изчезване на Катрин, пише People. 

Говорителят на Мидълтън заяви, че времето и причините за нейното отсъствие са били обявени още през януари, когато тя е била изписана от болницата.

Паника тресе Острова, жива ли е Кейт Мидълтън

"От самото начало дадохме да се разбере, че принцесата на Уелс няма да се върне до Великден. Дворецът Кенсингтън ще обяви, когато се случи нещо значимо", посочи той. 

И определи състоянието на принцесата като добро.

Това е второто изявление от двореца относно слуховете за болестта на Кейт Мидълтън. В началото на февруари говорител подчерта, че твърденията, че тя е в кома, не отговарят на истината.

"Това е фундаментална, абсолютна измислица и аз все още се изразявам учтиво", каза той. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

 

Коментирай