Паника тресе Острова, жива ли е Кейт Мидълтън

Паника тресе Острова, жива ли е Кейт Мидълтън

Хората смятат, че имат пълното право да знаят истината за състоянието на принцесата

Британците са изключително притеснени. Повече от два месеца кралското семейство упорито мълчи за състоянието на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън.

За последно съпругата на принц Уилям бе забелязана през декември по по време на традиционната коледна разходка в  Сандрингам. След мистериозната й операция през януари обаче тя сякаш потъна вдън земя. 

За актуалното състояние на Катрин не се знае почти нищо. Представители на кралското семейство отбелязват, че тя се възстановява и се чувства добре. Доказателства за това обаче все още не са представени.

Крал Чарлз III и Кейт останаха в една болница заради... СНИМКИ

Самата принцеса също не дава признаци на живот, пренебрегвайки многобройните съобщения на феновете. За разлика от Чарлз III, който побърза да благодари на всички за картичките и добрите пожелания, които получи след коварната си диагноза, Кейт Мидълтън все още не го е направила. 

Социалните медии преливат от спекулации относно мълчанието на съпругата на принц Уилям, докато кралското семейство продължава да предизвиква безпокойство с мистериозните си отсъствия. 

Появиха се дори ужасяващи слухове за състоянието на принцесата и изчезването на децата й – Джордж, Шарлот и Луи.

Според един от последните причината за хоспитализацията на принцесата е някакво нещастие, за което е виновен съпругът й. Според мълвата тя е транспортирана до САЩ, за да се премахнат възможните негативни последици.

Други пък твърдят, че след коремната операция са възникнали усложнения и Мидълтън е изпаднала в кома.

Кейт Мидълтън прикована към леглото, експерти с притеснителни прогнози

Феновете на Катрин се притесняват, че нещата с принцесата са изключително зле.

"Криете ли нещо, тя жива ли е?", "Къде е Кейт?! В този момент се нуждаем от доказателство, че е жива", "Защо крият толкова много каква операция са й направили? Ако бяха казали, обществеността щеше да се успокои", "Аборт ли е направила?", гадаят в социалните мрежи почитателите й, но отговор не идва от никъде. 

Хората смятат, че имат пълното право да знаят истината. Дори една случайна нейна снимка може да оправи нещата, но и такава не се появява. 

Междувременно, позовавайки се на свой източник, списание OK! съобщи тези дни, че на принцесата на Уелс й е изключително трудно да спазва препоръките на лекарите и да не става от леглото. 

"Тя винаги е имала много добро здраве и атлетична фигура, затова и забраната да става става от леглото и да се движи е трудна за нея", споделя източникът.

Зловеща мълва обиколи мрежата след операцията на Кейт Мидълтън, здравето й е под сериозна заплаха

Възстановяването на принцесата на Уелс може да отнеме няколко месеца. Въпреки това тя планира да се върне към задълженията си до католическия Великден, който се празнува на 31 март.

"Направиха й сложна операция, тя се опитва да спазва препоръките на лекаря", добавя източникът. 

Той казва още, че Мидълтън се притеснява, че не може да изпълнява задълженията си. "От една страна, беше хубаво да си почива, но да седи и да гледа как другите вършат работата й, я разстройва", казва още източникът. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

 

Коментирай