logo

Принц Уилям издаде голям семеен проблем! С Кейт берат ядове заради… СНИМКИ

Принц Уилям издаде голям семеен проблем! С Кейт берат ядове заради… СНИМКИ

Британският престолонаследник сподели какви драми имат с Мидълтън заради трите им деца

Всеки обича да научава някоя и друга пикантерия за британското кралско семейство. Напоследък се разкриват много интересни детайли от ежедневието на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Падна шокираща тайна за Кейт Мидълтън и принц Уилям

За съжаление новините не винаги са приятни. Така например преди време от jenata.blitz.bg споделихме как херцогинята на Кеймбридж е срината заради жестока забрана, която лично кралица Елизабет II й наложи. Това ограничение сериозно ще се отрази на семейната идилия на Кейт и Уилям.

Самият британски принц пък издаде какво прави всяка вечер с трите им деца – шестгодишният Джордж, четиригодишната принцеса Шарлот и двугодишният принц Луи, а съпругата му разкри тайна за най-малкото им дете.

Наскоро херцозите на Кеймбридж проведоха видео разговор с шотландски благотворителни организации,чиито патрон е именно принц Уилям. Точно там той издаде голям проблем, който изпитват с Кейт. Семейната им драма е свързана с трите им деца.

Кейт Мидълтън с неприятни новини за принц Уилям и семейството им

От думите му стана ясно, че подобно на много деца и кралските наследници понякога са много придирчиви към храната. Той сподели, че за това дали ще има проблеми у дома зависи от това какво е сложено на масата за ядене.

„Най-големият проблем е яденете. Ако на масата има неща, които децата обичат, всичко е лесно, но в противен случай става страшно“, с усмивка призна принц Уилям. Той не уточни какво точно предпочитат кралските наследници да има в менюто им.

Паника в кралското семейство: Децата на Уилям и Кейт изолирани заради коронавирус!

Кейт Мидълтън обаче допълни, че момчетата много обичат макароните със сирене, а принцеса Шарлот е луда по маслините.

Предвид факта, че херцогинята на Кеймбридж се придържа към здравословна диета и обича салати, тя вероятно насажда на децата си здравословни и правилни хранителни навици, но понякога им позволява, както и самата тя, малко да се поглези под формата на сладкиши и десерти. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ванче

Ванче 31.05.2020 13:25

Измислени,, клюки,,