logo

Кейт е срината, Елизабет II й наложи жестока забрана!

Кейт е срината, Елизабет II й наложи жестока забрана!

Тежестта, която падна на плещите на Мидълтън и принц Уилям, се оказа безумно тежка и съдбоносна

В началото на годината Меган Маркъл и Хари хвърлиха светската бомба на годината, като обявиха, че напускат кралското семейство, защото искат да бъдат „финансово независими“. Така цялата тежест, свързана с кралските задължения на Великобритания, се стовари върху плещите на брата на Хари – принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън.

Те съвестно изпълняваха задълженията си докато изненадващо обявиха, че също абдикират от кралските си задължения… но само временно. Малко след това на Острова гръмна новината, че лично Елизабет II подготвя Кейт Мидълтън за следващата кралица на Великобритания.

Сега обаче стана ясно, че Елизабет II е отправила жестока забрана на Кейт. Тя не само е сринала херцогинята на Кеймбридж, но предопределя съдбата на цялото й семейство.

За никого не е тайна, че Кейт иска да има и четвърто дете. Самата херцогиня на Кеймбирдж е признавала, че с принц Уилям искат още наследници. Но кралица Елизабет II категорично е забранила на Кейт да ражда още деца.

Падна голяма мистерия за децата на Кейт Мидълтън и принц Хари СНИМКИ

Причината за това са именно многото ангажименти, които Мидълтън и принц Уилям изпълняват в последно време.

„Бременността, раждането и последвалото отглеждане на четвърто дете ще отнемат на херцогинята на Кеймбридж много време и усилия. Според кралица Елизабет II Кейт и Уилям трябва да се съсредоточат върху работата си като бъдещи крал и кралица на Великобритания и не трябва да се „разпиляват“ в други насоки. Именно заради това се появи тази забрана. Кейт обаче е срината, горчиво прие това“, споделя източник от Бъкингамския дворец. 

Дали обаче някой ден херцозите на Кеймбридж ще се сдобият и с трето дете все още не е ясно. Мнозина приближени до кралския двор прогнозират, че когато Уилям стане крал на Великобритания, а Кейт се възкачи на трона като кралица, може и да се решат за ново попълнения към трите им деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Лили

Лили 17.05.2020 16:40

Стига сте се врели в бельото на хората! Може да попаднете на гащи с л....

Били

Били 17.05.2020 21:28

Много ми е зор, да знаете

Hallo!

Hallo! 18.05.2020 12:57

Трето или четвърто дете??? Омотахте се нещо, госпожи и господа "журналисти"... в чуждите чаршафи

Една

Една 18.05.2020 15:41

Защо не четете материала, който сте решили да поместите.Кейт и Уилям имат вече ТРЕТО дете, и е грешен вашия въпрос "ще имат ли трето дете"Излагате се!

Уили

Уили 18.05.2020 20:28

Колкото съпругът на баба Бети Две е крал, толкова и Кейт ще е кралица т.е. НИКОГА. Ще е съпруга на краля и толкова.

Курест

Курест 19.05.2020 8:17

Лилии че и правим едно и от мен.

Вивиян

Вивиян 23.05.2020 23:10

ДА ИСКА ОЩЕ ДЕЦА НО НЕ ГИ ГЛЕДА ТЯ И НА ГЪРБА НА НАРОДА ЖИВЕЯТ