logo

Светът изтръпна: Случи се нещо супер странно с принцеса Шарлот! За първи път тя бе… (СНИМКИ)

Светът изтръпна: Случи се нещо супер странно с принцеса Шарлот! За първи път тя бе… (СНИМКИ)

Нещо супер странно се случи с британската принцеса Шарлот. Случката с момиченцето на принц Уилям и Кейт Мидълтън се разигра този уикенд по време на сватбата на кръстницата й Софи Картър.

Странната ситуация, която светът за първи път вижда, се случи минути, след като булката, новият й съпруг Робърт Снугс и гостите им, сред които и кралското семейство излязоха пред църквата „Св. Андрей” в Норфолк.

Принц Чарлз разкри шокиращи неща за внучетата си – принц Джордж и принцеса Шарлот (СНИМКИ)


Точно в този момент Софи Картър вдигна малката принцеса Шарлот на ръце. Това обаче се оказа супер шокиращо за всички, тъй като това е първият път, в който малкото момиченце е в нечии други ръце, а не тези на майка й Кейт или баща й принц Уилям.

Кейт Мидълтън направи нелепа грешка с децата си, която сигурно всеки родител е вършил (СНИМКИ)
 

Според експертът по кралски етикет Уилям Хенсън няма писано правило, че хора, които не са членове на британското кралско семейство нямат право да вдигат на ръце принцесите и принцовете, но е факт, че никой досега не си е позволявал подобно нещо.

„Този жест само показва колко близки си е Софи Картър с принцеса Шарлот и колко добре се разбира с родителите й щом те са позволили да направи подобно неща”, поясни Уилям Хенсън.

Той поясни още, че подобно нещо няма как да се случи с принц Джордж. „Все пак някой ден той ще стане крал. Никой няма да си позволи да го вдигне на ръце”, категоричен бе Хенсън. / jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Asesino

Asesino 25.09.2018 11:58

А, бе, близалкаджии, а какво е аналното разкритие на женичката Ивайло Крачунов?

ДЯДО КАРАКОЧ

ДЯДО КАРАКОЧ 25.09.2018 12:12

Тъпи сноби.Затуй мрете като животни,отритнати и нежелани от най - близките си.Етикети!?Да,ама те не правят човешките взаимоотношения. Хората ги правят.Ама вий хора ли сте,я?Кукли на конци.Ей,на, т,ва сте.

хе хе

хе хе 25.09.2018 12:23

Това може, онова не може, на тоалетна ходят ли?