logo

Неочаквано: Падна огромна тайна, свързана със сватбата на принцеса Даяна!

Неочаквано: Падна огромна тайна, свързана със сватбата на принцеса Даяна!

Сватбената рокля на Диана е може би най-известната кралска рокля на всички времена. С тафтата си от коприна и слонова кост и огромния си воал това сякаш бе единствената рокля, направена за този ден.

Принцеса Даяна се жени за принц Чарлз през 1981 г. Сега обаче се разкри сензационна истина около сватбата й. Тайната е била пазена много години, но днес вече всичко е ясно.

Оказва се, че красавицата е имала резервно копие, в случай, че нещо се случи с оригинала. 

Диана всъщност имаше резервно копие, в случай че изтече оригиналът.

Дизайнерите Дейвид и Елизабет Емануел са били обладани от идеята за детайлите, които да направят роклята на Даяна още по уникална.  

Роклята на Даяна се смята за една от най-емблематичните в историята на модата.

Втората рокля е била направена от същия тафтов материал като първата. Тя обаче е имала доста по-малко старинна дантела за разлика от първата. Крайният продукт бе ръчно бродиран с над 10 000 малки пайети и перли, които липсват върху резервната дреха./jenata.blitz.bg

Коментирай

evgeni

evgeni 06.09.2018 8:38

Баси тайната. Едвам го преживях.

Агент от Се Ре У

Агент от Се Ре У 06.09.2018 16:09

Другата тайна е къде-къде по-важна - как Камиларят поръчал на МИ-6 да бастисат Даяна,за да може спокойно да си "язди" Камила(та) нощно време.

Ала Бала

Ала Бала 06.09.2018 18:19

Е скоро не бях чела по-голяма тъпня! И какво като е имало дубликат?!?!? Нито е ползван, нито е нещо сензационно, това че е бил по-евтин!

Kико

Kико 06.09.2018 23:02

Най голямата не тайна е , че убитата е жива гледа всичко и нищо не може да направи

вашето име

вашето име 05.10.2018 13:40

То и тази не изглежда нещо специално, особено ако се сравни с всички рокли на предците и. Хората не знаят какво има отгоре, отдолу, отстрани.Хората виждат дамо една натруфена с джувки, набори, подплати, буфан ръкави , неподходяща, и смачкана рокля.