logo

Защо Даяна дреме на прием през 1981 г. и защо всички й простиха скандалния гаф

Защо Даяна дреме на прием през 1981 г. и защо всички й простиха скандалния гаф

Балът в музея е като отдушник за нея и възможност да избяга поне за малко от всички онези неприятни мисли, които я очакват у дома

През 1981 година на бал в музея "Албърт и Виктория" в Лондон най-обичаната принцеса на Великобритания за всички времена си позволи да задреме. Всички бяха шокирани от проявената от страна на Даяна безтактичност.

Представителите на кралското семейство не могат да си позволяват подобни своеволия и винаги трябва да спазват протокола!

Но след като причината за инцидента бе оповестена публично, всички спряха да се възмущават и започнаха да се радват за младата принцеса.

Изплува шокираща тайна след смъртта на принцеса Даяна, всички са ужасени

Защото след скандалния случай бе съобщено, че принцесата на Уелс чака първородната си рожба - принц Уилям.  

При всяка жена бременността протича по различен начин, но тук умората е изписана на лицето на лейди Ди. По това време в живота на принцесата се случиха ужасяващи събития. 

Буквално три месеца, след като се омъжва за принц Чарлз и прелива от любов и надежди, тя разбира, че цели 10 години мъжът й е имал друга. Биографите, които описват живота на Даяна, разказват, че именно Камила Паркър-Боулс е избрала Даяна за негова съпруга. 

Принц Хари взриви света с тези новини за принцеса Даяна СНИМКИ

Никой обаче не е предполагал, че целият свят ще я заобича и че ще се превърне в принцесата на народа.

Щом Даяна разбира за измамата, животът й се превръща в кошмар. Тя изпада в депресия, а в навечерието на въпросния бал получава тежък шок и дори прави опит да се нарани заради същата тази безгранична любов, която изпитва към съпруга си. 

Ексклузивни СНИМКИ разплитат зловеща мистерия за смъртта на принцеса Даяна

За щастие, всичко отминава. И Даяна не губи детето. Сънят й обаче е сериозно нарушен.

Балът в музея е като отдушник за нея и възможност да избяга поне за малко от всички онези неприятни мисли, които я очакват у дома. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай