logo

Принц Хари взриви света с тези новини за принцеса Даяна СНИМКИ

Принц Хари взриви света с тези новини за принцеса Даяна СНИМКИ

Синът на лейди Ди сподели как и кога си спомня всеки път с ужас за живота й

В началото на октомври 38-годишната Меган Маркъл и 35-годишният принц Хари се завърнаха от първото си чуждестранно турне с петмесечния си син Арчи. Британската телевизионна компания ITV засне документалния проект „Хари и Меган: Африканско пътуване“ за пътуването на херцога и херцогинята на Съсекс и ще го покаже в края на месеца, но засега той предизвиква интерес към филма с тийзър, който се появи в Twitter.

Принц Уилям взриви мрежата с тайна и непоказвана СНИМКА на принцеса Даяна

Във филма зрителите ще видят ключовите точки от официалния маршрут на двойката. По време на снимките авторите на проекта интервюираха Хари и Меган. 

Нови и скандални разкрития за катастрофата, убила принцеса Даяна СНИМКИ

По-специално херцогът на Съсекс им разказа за чувствата, които изпитвал, докато посещавал онези места в Африка, където преди това гостувала майка му, покойната принцеса Даяна.

Разкритие! Свидетели на катастрофата, погубила Даяна, видели нещо странно пред колата й

Преди 22 години Даяна подкрепи кампания за забрана на производството и използването на противопехотни мини. Принцесата на Уелс се включи в мисия на Червения кръст и пътува до Ангола, където особено много хора страдат от този тип оръжие и преминава през минно поле. 

Най-малкият й син вече е посещавал това място няколко пъти по време на визитите си в Ангола, включително тази година.

„Да бъдеш тук, 22 години по-късно, и да се опиташ да довършиш това, което е започнала, е невероятно емоционално. Всичко, което правя, ми напомня за нея“, каза принц Хари за майка си във филма.

Шокиращи новини: Малко преди зловещата им смърт принцеса Даяна и Доди били...

Той отдаде почит към майка си до дърво, кръстено от африканците на нея в нейна чест. 

В интервю за ITV Хари призна, че спомените винаги съжителстват с болка в сърцето и с „рана, която не спира да кърви“.

Ексклузивни СНИМКИ разплитат зловеща мистерия за смъртта на принцеса Даяна

„Всеки път, когато видя фотоапарат и при звука на щракването а обектива му и светкавицата му се връщам назад. Това е най-лошото напомняне за живота на майка ми, което неизбежно съжителства с най-доброто“, призна внукът на кралица Елизабет II.

От jenata.blitz.bg припомняме, че на 31 август 1997 г. принцеса Даяна загива при автомобилна катастрофа в Париж, когато папараци преследват кола, в която са тя и Доди ал Файед. 

От jenata.blitz.bg вече споделихме с вас какви зловещи детайли за зловещата нощ издаде един от пожарникарите, видели лейди Ди за последно жива. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай