logo

Жесток ултиматум: Разкриха условието, което ще сложи край на враждата между Уилям и Хари

Жесток ултиматум: Разкриха условието, което ще сложи край на враждата между Уилям и Хари

Обтегнатите отношения между братята изглежда се влошиха още повече след поредицата откровени интервюта, които херцогът на Съсекс даде в последно време

Обтегнатите отношения между принцовете Хари и Уилям изглежда се влошиха още повече след поредицата откровени интервюта, които херцогът на Съсекс даде в последно време.

В нов проект за психичното здраве принц Хари призна, че след смъртта на принцеса Даяна е развил лоши навици.

Дори години след трагедията и продължителната работа с психолози, той не успял да победи болката от загубата и за да не чувства нищо, давел чувствата си с алкохол.

"В петък или събота изпивах толкова, колкото хората пият за седмица, не защото ми харесваше, а защото се опитвах да прикрия болката", споделя той.

Нов тежък удар се задава за Меган и Хари след смъртта на принц Филип

Атмосферата в семейството само потискала принца и затова решил да "избяга от двореца" с Меган Маркъл.

Признанията му още повече повлияха на влошените му отношения с брат му Уилям.

Според американския кралски експерт Кинси Шофийлд съществува само една приемлива възможност, която може да сдобри отново двамата братя. А тя е принц Хари да се раздели със съпругата си Меган Маркъл. Само в този случай враждата между братята ще приключи, пише The Mirror.

"Уви, според мен, отношенията между тях ще се подобрят, само ако принц Хари и Меган Маркъл се разделят и Хари се върне сам във Великобритания. Хари обаче никога няма да остави децата си в друга държава", казва Шофийлд.

Кралица Елизабет II с шокиращо решение заради принц Хари и Уилям

Експертът добавя, че съпругата на Уилям Кейт Мидълтън е пламенна привърженичка на помирението. По време на последното посещение на Хари във Великобритания тя посредничи между враждуващите братя и опита да тушира напрежението.

Според Шофийлд обаче Мидълтън познава съпруга си и няма да го подтикне да направи нещо, за което не е готов. 

Припомняме, че братята се скараха, когато принц Хари и съпругата му Меган се отказаха от правомощията си. Авторът на книги за британското кралско семейство Кейти Никол твърди, че след интервюто с Опра Уинфри през март враждата между двамата се е засилила още повече.

Извънредна новина за враждуващите принцове Хари и Уилям

Експертите изразяват надежда, че отношенията между принцовете ще се подобрят преди откриването на паметника на майка им принцеса Даяна. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Гост

Гост 28.05.2021 7:24

Хари е глупав лигльо и безделник. Защо ни го пускате новините.

tyo

tyo 28.05.2021 8:23

Харито се е пропил на 13 години ли? Рано си е сипал :)