logo

Нов тежък удар се задава за Меган и Хари след смъртта на принц Филип

Нов тежък удар се задава за Меган и Хари след смъртта на принц Филип

Според телевизионния водещ Джеръми Кларксън съвсем скоро бракът им може да се превърне в катастрофа

Съпругата на принц Хари Меган Маркъл понесе поредния удар по репутацията си. Британски журналисти продължават да атакуват бившата американска актриса с остри изказвания, обвинения и неприятни прогнози.

Преди дни известният телевизионен водещ Джеръми Кларксън предположи, че бракът на херцозите на Съсекс може да се превърне в катастрофа и да им нанесе още много удари.

Въпреки любовната им история, двамата могат да се сблъскат с трудности след раждането на второто си дете, т.е. след броени месеци, отбеляза Кларксън, цитиран от  Daily Star.

Ето как реагира Елизабет II след поредния удар от страна на Меган СНИМКИ

"Историята на Хари и Меган е епична любовна история и им пожелавам всичко най-добро, но искрено се опасявам, че тя няма да има щастлив край", казва 61-годишият журналист. 

Телевизионерът критикува американката, че не е изпълнявала задълженията си на член на кралското семейство дори преди решението да  се откаже официално от тях.

По думите му, тя си е представяла, че "принцесите живеят в приказни замъци и прекарват деня си в яздене на златни еднорози". В действителност обаче е трябвало да работи, да прави компромиси, да се държи и да изглежда според каноните на монархията. А Меган изобщо не е била готова за това.

Изловиха Меган в голяма лъжа! Този ДОКУМЕНТ го доказва

"За нея беше изненада, че като част от кралското семейство в една дъждовна сутринта трябваше да отиде до Карлайл с нещо, наречено "влак", за да открие поредния социален проект. 

И така, тя очевидно е решила, че ако не може да вечеря с праскови и пауни и да има няколко русалки в пълния с джин басейн, тя никога повече няма да отваря нови тоалетни блокове.

Няма да я съдя за това. Хората могат да напуснат работа, която не харесват", казва още Кларксън.

Бомбата на Хари и Меган попарила принц Чарлз, не е за вярване какво е сторил

Тв водещият предположи, че след пет години съпругата на принц Хари ще позира пред камерите "сама пред Тадж Махал или седнала на ръба на яхтата на плейбой в Средиземно море". /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Petya

Petya 08.05.2021 12:10

Напълно съгласна с автора. Този брак си беше недоразумение още в зародиш. Между наивник и кариеристка. Хари със сигурност си задава въпроса "струваше ли си". Виждам го да се върне един ден сам в семейството, с провесен нос. Естествено няма да го признае.