logo

Жестока драма в кралското семейство, тежко им на Хари и Меган

Жестока драма в кралското семейство, тежко им на Хари и Меган

Кралица Елизабет II ще накаже свирепо внука си заради дързостите му

Изглежда търпението на британската кралица Елизабет II е на път тотално да бъде изчерпано. За това информират източници, близки до Нейно височество.

Бомба цъка в кралското семейство, Меган и Хари готвят жесток удар

Обитатели на Бъкингамския дворец твърдят, че Елизабет II вече е прекалено уморена от постоянните лудории, нарушения и безумия на внука си принц Хари и неговата изгора Меган Маркъл, с която преди време забегнаха в САЩ и се отказаха от задълженията си към Короната.

Оказва се, че когато двамата са решили да напуснат Великобритания Елизабет II е имала тайна договорка с внука си, за която са знаели малцина и близо година по-късно последствията от нея може да се окажат катастрофални за херцога на Съсекс. 

Не Меган Маркъл, а нещо ужасяващо е причина за напрежението между Уилям и Хари

Както казват източниците от Двореца - кралицата е готова да отмъсти за вредите.

Когато принц Хари и Меган Маркъл са решили да напуснат Великобритания и да загърбят задълженията си към Короната, Елизабет II е поставила в изпитателен срок двамата влюбени.

През него те не само е можело да се върнат и да загърбят "глупавото" според нея решение, но е било редно и да спазват редица споразумения, с които да не вредят допълнително на страната.

Скандални разкрития за принцовете Уилям и Хари СНИМКИ

Основното й изискване било по никакъв начин фамилията й да не бъде използвана за личните им цели и да не бъде очернена. За жалост обаче двамата не изпълниха никое от тези две условия. 

Недоволството у Меган и Хари също не е малко. На двамата им бяха отнети титлите кралски височества и търговската марка на Съсекс. Те не могат да направят нищо по този въпрос.

Техните статути на "принц" и херцози" все още обаче са в сила и могат да им отворят наистина много врати. 

"Хари наруши почти всички правила. Той определено изпитва търпението на баба си, но изглежда не подозира, че то вече е на изчерпване", казва източник от Бъкингамския дворец.

Могат ли Меган Маркъл и принц Хари да сключат договор за милиони долари с Нетфликс за филм - определено да. Но няма да го направят толкова скоро след напускането си на Великобритания. 

Лъсна истинската причина за раздора между синовете на принцеса Даяна

Филмовият гигант се нуждае от пикантните истории, криещи се зад кралските врати и е готова да плати много сериозна сума, за да разбере защо херцозите наистина са решили да избягат от там. 

"Това ще превърне монархията в дойна крава", казва източник, близък до Елизабет II.

Меган и Хари отричат, че ще издадат каквото и да било на гиганта, но слуховете настоятелно носят друга информация. 

На какво е готова обаче кралица Елизабет II? Според приближените й, тя се готви да лиши Хари от титлата му "принц", както и от тази на "херцози". Това според нея било достатъчно публично порицание за действията им./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Трети

Трети 07.11.2020 15:48

Целуни ме принце, за да те превърна във просяк!