logo

6 грешки в интериора, каращи дома ви да изглежда евтин и грозен

6 грешки в интериора, каращи дома ви да изглежда евтин и грозен

Кришнан Раджаратнам изучава архитектура в Университета на Ковънтри, Обединеното кралство

Блогърът Кришнан Раджаратнам, който изучава архитектура в Университета на Ковънтри, Обединеното кралство, посочи в акаунта си в TikTok шест основни грешки при проектирането на жилища, които значително опростяват интериора и разрушават хармонията.

Адски демоде: Изхвърлете тези неща от гардероба си незабавно

Сред грешките в дизайна, които намаляват цената на интериора на къщата, Раджратнам откроява стърчащи проводници от уреди и телевизори. Според него, ако не са скрити правилно, помещението ще изглежда небрежно. Блогърът също препоръча да не се окачват LED лампи на тавана - това значително ще намали цената на стаята.

Друг полезен съвет от бъдещия дизайнер е да изоставите остарелите лампи и късите завеси, тъй като те отдавна са излезли от мода. В същото време дългите завеси, окачени от тавана, ще създадат илюзията за високи тавани.

Като четвърта грешка Раджратнам посочи набръчканите чаршафи и кувертюри. Той отбеляза, че по неизвестна причина много хора не гладят спалното бельо и не покриват правилно легла и дивани, въпреки че този прост акт може да преобрази интериора на помещенията. Той също така посъветва да се заменят шарените спални с по-модерен и минималистичен плътен цвят.

Невиждано! Булка излезе с прозрачна рокля, нехаейки, че целият й задник е на показ СНИМКИ 18+


Освен това блогърът препоръча да не се купуват щампи, масови плакати и щамповани картини, тъй като изглеждат евтини и безвкусни. Вместо това е по-добре да запълните пространството по стените с произведения на неизвестни художници или интериорни картини.

И последният съвет, който Раджратнам сподели, е да избягвате отворените закачалки за дрехи, закачени над вратата, тъй като те най-често са претоварени със якета и палта, което ще направи пространството в коридора да изглежда неподредено./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай