Готова за Белия дом: Иванка Тръмп е по-секси от всякога! Горещи СНИМКИ 18+

Готова за Белия дом: Иванка Тръмп е по-секси от всякога! Горещи СНИМКИ 18+

Според феновете й тя не е била толкова неотразима дори по време на кариерата си на модел

Явно Иванка Тръмп е решила да подходи към новия президентски мандат на баща си в най-добрата си форма. Докато Доналд Тръмп активно се бори за поста държавен глава, дъщеря му се стреми да се придържа към идеала. 

Иванка забележимо отслабна, обърна се към козметолог и промени драстично стила си. 

Сега блондинката изглежда с 20 години по-млада от реалната си възраст. Според феновете на Иванка тя не е била толкова неотразима дори по време на кариерата си на модел.

Последният път, когато Иванка стана държавен съветник на президента Доналд Тръмп, тя преживя труден период от живота си. 

Година преди победата на баща си на изборите, блондинката роди третото си дете. След бременността Иванка явно трудно се върна във форма. И когато дойде време да работи за Белия дом, тя все още не беше напълно доволна от формата си. 

Промяна: Иванка Тръмп лъсна в разголена СНИМКА, какво се случва с нея!?

Освен това в социалните мрежи хората често се шегуваха с нея и обсъждаха пухкавата й визия. Това още повече разстрои Иванка.

Но този път тя реши да не повтаря минали грешки. Президентските избори в САЩ ще се проведат едва през ноември, но дъщерята на президента вече е готова да даде всичко от себе си. 


През последните месеци Иванка забележимо отслабна. Изглежда никога не е била в толкова перфектна форма. 

Богиня: Иванка Тръмп заголи бедра, шашна с цепка до най-милото

Освен това феновете й са сигурни, че тя се е обърнала за помощ към пластичен хирург. Чертите на лицето на блондинката всъщност са се променили забележимо. Но може би това са само последиците от внезапната загуба на тегло.

Наскоро тя показа супер секси тяло по време на вечеря със съпруга си. Блондинката бе заснета от папараците в рокля от син сатен с екстремно къса дължина. 

Иванка носеше сребърни сандали на краката си. Очевидно не е много удобно да се седи в такава рокля, но Иванка изглеждаше много впечатляващо.

Най-важният период за семейството предстои, а Иванка вече дава всичко от себе си. С такава решителност не е изненадващо, ако Иванка отново се озове в Белия дом. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай