logo

9 продукта, които привличат парите в дома ви!

9 продукта, които привличат парите в дома ви!

Не напразно в древни времена хората са давали свещен смисъл на някои храни

Ако вярваме в съществуването на специална енергия, която невидимо контролира всички процеси на съществуване, то животът ни може да стане много по-интересен.

Тези неща в дома ви предизвикват болести! Погрижете се за тях, преди да е станало късно

Не напразно в древни времена хората са давали свещен смисъл на някои храни и са приписвали на продукти и ястия възможността да донесат в дома им богатство и късмет.

В следващите редове ще откриете списък с 9 продукта, които задължително трябва да имате в кухнята си, защото още от древни времена те са носели богатство.

1. Хляб

Това може би е абсолютния лидер в класацията на храната, която символизира богатството, поне според повечето славянски народи и древните им традиции. Само се замислете колко вярвания и ритуали са свързани точно с пити и погачи.

Изобилието на хляб обещава добър и свободен живот.. Хапвайте повече златни хлебчета и знайте – това е на пари.

2. Картофи

Картофите – вторият хляб, учи мъдростта на хората. Не случайно народът е измислил поговорката „”От картофи и пипер, пари се появяват”. Много хора смятат, че приписването на такава положителна финансова енергия на картофите, произлиза от Беларус. Няма как да потвърдим или отречем категорично това.

Експерти от Dr Beckmann посочиха идеалната температура на пране, която убива коронавируса

3. Мед

В руската история има много народни поговорки за меда и неговата положителна енергия върху джоба. Хората, които са живели преди много години, са се радвали до безумие на този златист, сладък и ароматен дар на природата.

С времето този продукт се е превърнал в символ на упоритата работа, а в последствие и на отплащането и много печалби. Задължително гледайте да имате от него в кухнята си.

4. Ябълки

Не напразно точно тя се появява в повечето народни приказки. Тя е символ на вечната жизненост, грижа, щедрост. Ябълковото дърво не само дава плод, то „ражда”. Южните славяни имат много ритуали и традиции, свързани точно с тези плодове.

Те са свързани със сватби и различни празненства. Ябълката се е превърнала и в символ на стабилен брак, силна любов и здрави деца. В къща където има ябълки, благосъстоянието е сигурно.

4 неща в дома ви, които ви разболяват

5. Зеле

Без значение какво е зелето, то то е хубаво да присъства в кухнята ви. От много години то е символ на „печеленето на пари” според много древни народи. Вярванията са, че този зеленчук буквално излъчва ‘парична” енергия. Това изобилие от листа и съцветия показват точно това.

6. Нар

Арменци, турци, гърци, китайци и много други народи искрено уважават точно тази храна. Изображението на този плод може да бъде открито в различни картини, стенописи и мoзайки в различни културни центрове по цял свят. В Китай този плод е почитан като символ на изобилието.

В корана пък наровете са споменати в описанието на райските градiни. Християните смятат, че този продукт е символ на вечен живот и безсмъртие.

Никога не дръжте тези храни в хладилника, съсипвате ги

7. Боб

Зърното боб в дома или даже в портфейла помага за пестенето на пари. Казват, че бобът защитава от кражби и не позволява на собственика да харчи пари за глупости. В страните от Южна Америка считат тези растения за символ на изобилие, плодородие и успех. Няма празнична трапеза там, на която да няма такива продукти.

8. Ориз

Той е нещо като хлябът за нас, но в азиатските страни. Преди време точно по тези земи той е изпълнявал ролята на парите – ползвал се е за размяна на стоки или услуги. Азиатците смятат, че оризът има душа.

Ако хвърляте ориз по младоженци пък означава да им пожелаете богатство и плодородие. Точно затова е хубаво да го имате и в дома си.

9. Розмарин

Подправките от много време са считани за носители на положителна и обогатяваща енергия. Розмаринът пък е бил любим на много магьосници и лидери през древността. Счита се, че той повдига настроението, а пък това повишава производителността, което пък на свой ред вдига доходите./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай