logo

9 седмици всеки понеделник семейство пипваше мистериозна болест, а накрая... ВИДЕО

9 седмици всеки понеделник семейство пипваше мистериозна болест, а накрая... ВИДЕО

Заболяването продължавало по 12 часа и се изразявало във висока температура, диария и коремни крампи

Семейство от САЩ страда от мистериозна болест в продължение на девет седмици и съвсем случайно разбра шокиращата причина за неразположението си, съобщава Yahoo! Life.

Жена с никнейм @kelsewhatelse сподели в TikTok видео, в което разказа, че всеки понеделник в продължение на девет седмици тя, съпругът й и големият им син се разболявали. В същото време на по-малкото им дете му нямало абсолютно нищо. 

Неразположението продължавало по 12 часа и се изразявало във висока температура, диария и коремни крампи. Съпругът и синът на жената понасяли болестта по-тежко.

8 начина да разберете, че сте купили прясна и вкусна храна, а не боклук

Семейството по никакъв начин не можело да разбере каква е причината за странното заболяване. В търсене на източника на мъките си те почистили основно цялата къща и два месеца не канили никого в дома си.

След девет седмици страдания американката най-накрая разбрала причината за заболяването.

Озовавайки се в болницата по друга причина, тя решила да попитала лекаря на какво може да се дължи мистериозната им болест. Специалистът предположил, че неразположението им може да е предизвикано от салмонела от изтеглена партида фъстъчено масло. Жената обаче вече била тествала фъстъченото масло и знаела, че причината не е в него. 

Когато се прибрала вкъщи, съпругът й я попитал дали е проверила и фъстъчения десерт за чието съществуване тя дори не подозирала. Проверявайки опаковката, американката видяла, че десертът е от изтеглената партида.

За нищо на света не яжте тази храна! Съкращава 36 минути от живота

Оказало се, че всяка сутрин в понеделник съпругът й и момчето похапвали от десерта. Това обяснявало защо по-малкото дете никога не се разболявало и защо съпругът и синът й се чувствали най-зле.

"Не мога да повярвам, че се тровихме през цялото това време", споделя тя. 

 

@kelsewhatelse This has been an ongoing medical mystery and I can't believe we have just been poisoning ourselves this whole time. #medicalmystery #momsoftiktok #poisoning #storytime #jiffpeanutbutterrecall #salmonellaoutbreak ♬ original sound - KelseWhatElse

Видеото на американката бързо събра над 1,9 милиона гледания в мрежата. 

Задължително използвайте няколко дъски за рязане иначе опасни бактерии ще "налазят" храната ви

"Чудесно е, че споделихте това. Току-що бях взела този десерт. Проверих опаковката и видях, че също е от заразената партида", отбеляза в коментарите един от потребителите.

"Благодаря ви, сега знам защо цяла седмица бяхме зле", пише друг. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

конт дьо фрей

конт дьо фрей 02.07.2022 12:12

Като са имбецили, така ще е.