logo

Опасно: Тези неща в дома ни са тих убиец

Опасно: Тези неща в дома ни са тих убиец

Всяка монета има две страни и някои от тях носят големи негативи

Съвременните жилища са пълни с какви ли не уреди – за съхраняване на храна, миене, сушене на дрехи, варене на кафе, претопляне на вечеря и т.н.

За нищо на света не носете тези цветя в дома си!

Всяка монета обаче има две страни и каквито и позитиви да имат тези електроуреди, те имат и някои негативи. Често сме измъчвани от главоболие, безсъние, диагнозата рак се поставя все по-често, а много наши приятели и близки страдат от какви ли не алергии.

Учени от различни страни са установили, че елетромагнитните полета и радиацията от някои домакински уреди влияят неблагоприятно върху човешкото тяло.

Ето кои са уредите в дома ви, които могат наистина да съсипят здравето ви:

За нищо на света не гледайте тези цветя в дома си! Те носят негативна енергия и са в състояние да прогонят всеки мъж (СНИМКИ)

Климатик

Толкова е любим на всички – когато навън е студено, вътре ни е топличко. Ако пък времето е горещо, той прави всичко у дома така хладно. 1,5 метра е минималното разстояние, на което трябва да стоите от климатика.

Радиацията от това устройство всъщност надхвърля нормалния електромагнетен фон стотици пъти. Седенето или лежането директно под климатика е много опасно.

В идеалният случай режимът му на работа трябва да бъде следният: загрейте или охладете стаята до полезната температура и изключете устройството. Докато климатикът е включен, по-добре да стоите в друга стая.

С това растение у дома ще забогатеете неимоверно СНИМКИ

Важно е освен това да го почиствате редовно, в противен случай ще се движите във въздух, пълен с бактерии.

Микровълнова печка

Категорично вредата от микровълновата печка не е доказана. Все пак има някакви данни за нея. На първо място е важно да знаете, че не може да загрявате храна в пластмасови кутии в нея. Под влияние на температурата пластмасата отделя токсични вещества, които се натрупват в организма.

Болести и безпаричие ще ви погубят, ако не изхвърлите това от дома си

Второ, излагането на микровълнова радиация намалява качеството на спермата при мъжете. За да избегнете отрицателното действие на технологиите върху тялото ви, по-добре стойте настрана поне от микровълновата, докато тя работи.

Компютър, телевизор

Тези източници на електромагнитно излъчване са третото най-мощно отрицателно нещо в жилището ви. Стари или нови модели – няма никакво значение. Дори лаптопите формират собствено електромагнитно поле.

Струва си да спазвате няколко мерки за безопасност. Първо не поставяйте лаптопа в скута си. Важно е и да нямате много компютри в стаята си. Трябва редовно да си правите по 5 минутки пауза и в никакъв случай да не държите телевизор или компютър в спалнята.

Всяка жена трябва да има едно от тези растения в дома си, ако иска да е щастлива

Пералня и съдомиялна

Те за незаменими асистенти в жилището, но вземат прекалено много за тази помощ. Не само, че измиването не винаги върви по план, но и електромагнитното излъчване на тези устройства е толкова високо, че безопасното разстояние от тях по време на работа е поне 1 метър.

Докато някой от тези уреди работи не е добре да се къпете. Това не е суеверие. Може да получите сериозни наранявания от токов удар.

Хладилник

Хладилниците са много мощни, а електромагнитните им вълни могат да променят здравословното състояние на човек. Могат да му причинят умора, безсъние, да променят хормоналния фон при дамите и т.н. Мястото на хладилника е в кухнята и никъде другаде. Никога не го слагайте в помещение, където спите.

Бързо се отървете от тези растения, преди да са убили детето ви или домашния любимец

Мобилен телефон

Всички сме чували, че тези джаджи се отразяват отрицателно на тялото ни. Те са до нас през цялото денонощие.

Това е едно от малкото устройства, които слагаме до главата си. Учени са открили, че електромагнитното поле, излъчвано от смартфоните влияе много на централната нервна система, мозъка и очите.

Важно е да сведем до минимум времето, в което го държим близо до главата си. Добре е да спрете да превъртате лентата с новини в социалните мрежи преди лягане. Това е една от най-честите причини за безсъние.

За нищо на света не изхвърляйте тези неща от дома си, ако не искате проблеми!

Прохосмукачка

Тя е опасна, но не заради краткосрочна, а дългосрочна употреба. Ако я използвате 2 часа, то тя излъчва много силно електромагнитни вълни. Малко хора естествено я използват толкова дълго и все пак е добре да сте наясно.

Енергоспестяващи лампи

Кой би си помислил, че точно те могат да ни навредят? Те създават електромагнитно и ултравиолетово лъчение, което вече представлява опасност.

Тези символи ще защитят дома и семейството ви от зли сили

Нови проучвания на френски лекари и учени показват, че излагането на интензивна и мощна светлина (LED) е „фототоксично“ и може да доведе до необратима загуба на клетките на ретината и намаляване на зрителната острота./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Устат Блендер

Устат Блендер 24.09.2021 13:29

Аз си суша боксерките и чорапите в микровълновата фурна-не се плаша от безплодие защото съм на 70г.

Хаха

Хаха 24.09.2021 22:10

Хаха браво на теб ! Развесели ме хубаво!

futurehealth

futurehealth 27.09.2021 19:46

стволови клетки https://www.future-health.bg/

Муто

Муто 23.04.2023 9:58

Представям си авторът на тази статия- щастлив в жилище без всичките изброени от него вредности…

Васко Жабата

Васко Жабата 23.04.2023 12:21

Много моля blitz.bg да поверява писането на статии предимно на хора, които имат поне малко идея за това което пишат. Да конкретизирам - да всички изброени устройства (Изключение: Микровълнова печка и мобилен телефон) излъчват EMR, но тя (излъчената към вас) е нищожно малка.

Васко Жабата

Васко Жабата 23.04.2023 12:56

Да поясня - Микровълновата и GSM-а излъчват много повече от другите устройства, но и те са проектирани да са безопасни.

Митака

Митака 24.04.2023 8:51

Това са абсолютни глупости !

Всичко

Всичко 24.04.2023 9:27

е вредно, даже въздуха и водата. Еми, да се гръмнем всички освен... В пещера няма да отида, а и не искам да живея вечно.