Всяка жена трябва да има едно от тези растения в дома си, ако иска да е щастлива

Всяка жена трябва да има едно от тези растения в дома си, ако иска да е щастлива

Има цветя, които са напълно неподходящи за затворени помещения, но има и такива, които наистина са в състояние да привлекат положителната енергия и да оправят живота ви

Много жени отглеждат цветя в домовете си. Не всички дами обаче знаят, че голяма част от растенията, с които разкрасяват стаите, са в състояние да привлекат щастие и любов в живота им.

Има цветя, които са напълно неподходящи за затворени помещения. Наричат ги енергийни вампири. Но има и такива, които наистина са в състояние да привлекат положителната енергия и да оправят живота ви. И днес jenata.blitz.bg от ще ви разкажем малко повече за тях. 

Сдобивайки се само с няколко от тях, можете да привлечете благополучието в дома си и да се предпазите от куп несгоди. 

Спатифилум

Това красивото растение не само допълва интериора, но и помага на жените да намерят щастие в личния си живот.

За нищо на света не гледайте тези цветя в дома си! Те носят негативна енергия и са в състояние да прогонят всеки мъж (СНИМКИ)

Благодарение на енергията си, цветето убива всички кавги в семейството, а на самотните жени помага бързо да срещнат любовта.

Теменужка 

Това малко красиво цвете помагат на жените да намерят вътрешна хармония. Благодарение на него ще изгладите всички конфликти в семейството и ще откриете истинското щастие.

Трудният период в живота на една жена приключва бързо, ако на перваза на прозореца й цъфти бяла теменужка. 

Хибискус 

Цветето ще ви помогне да откриете щастието. То разпалва и страстта между партньорите.

Отървете се от тези цветя в дома си, носят проблеми, болести и безпаричие!

Често го наричат цвете на света, защото е способно да предотврати конфликтите и да попречи на съпрузите да се карат. 

Хоя

Още едно красиво растение, което носи щастие на жените. Цветето, разположено в спалнята, помага на двойката да запази жив огъня на любовта и да не се кара за дреболии.

Мирта 

Това декоративно растение помага на влюбените да преживеят всяка криза и дарява дамите с мъдрост. Често го наричат дърво на любовта заради способността си да усмири негативните емоции.

Калатея

Растението е в състояние да привлече щастие в живота на всяка жена, както и да подобри отношенията в семейството.

Бързо се отървете от тези растения, преди да са убили детето ви или домашния любимец

Често го слагат в спалнята, за да може положителната енергия да циркулира в пространството и да помага на съпрузите да поддържат мира и хармонията в отношенията си.

Оксалис

Това цвете привлича щастието и късмета. То се приспособява към енергията на собственика си и му помага да преодолее трудностите в живота. В допълнение, то защитава семейните отношения, а също така помага на момичетата да намерят истинска любов.

Мушкато  

Уникално растение, което прочиства и дезинфекцира въздуха, предотвратява кавгите в семейството и привлича щастието.

Най-опасните неща в дома, които привличат смъртта

Сред полезните му свойства е и способността да предпазва всички обитатели на дома от негативното въздействие отвън: лоши очи, любовни магии и завист.

Циклама

Наричат това цвете е вълшебно, защото привлича щастието и благополучието във всеки дом. Благодарение на неговата енергия жените по-лесно за справят с промените в настроението си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай