logo

Отървете се от тези цветя в дома си, носят проблеми, болести и безпаричие!

Отървете се от тези цветя в дома си, носят проблеми, болести и безпаричие!

Те просто съсипват всичко хубаво в живота ни

Нужно ли е да ви казваме, че не всички цветя, които вкарвате в жилището си, носят късмет и радост? Е, ще ви споделим, че някои дори абсорбират положителната енергия.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме старата къща на Мартин, който се срамуваше от нея. След 5-дневен ремонт обаче и съседите му му завиждат. Споделихме ви и кои неща са в състояние да прецакат всеки дом и е редно да ги изхвърлите незабавно.

Точно обратното – те просто съсипват всичко хубаво в живота ни, носят ни нещастие, безпаричие и много проблеми – както здравословни, така професионални и лични. В следващите редове ще разгледаме някои от тях:

Жена разруши апартамента си до основи, за да го даде под наем - ремонтът превърна малка кутийка в бижу! (СНИМКИ)

Острици

Те имат много силна негативна енергия. Хората, които притежават такова цвете, често ще се чувстват зле здравословно и много уморени. По-добре не рискувайте здравето си ,като ги оставите в дома си.

Бръшлян

Въпреки че се твърди, че той носи късмет на неомъжените дами, то истината е, че това цвете носи само и главно нещастие. Не трябва да го държите в дома си, защото ще имате много семейни скандали. То по-скоро заплашва да ви разведе, защото ви гарантираме, че любовта просто ще напусне дома ви. Според Фън Шуи бръшлянът отнема жизнеността.

Избити плочки и руини - не е за вярване в какво се превърна тази кухня в стара панелка след основен ремонт! (СНИМКИ)

Теменужки

Имат лош ефект върху момичетата. Ще ви попречат да намерите истинската любов и да се жените. Лилавото може да доведе до безплодие.

Папрат

Това носи нещастие и лош късмет.Редно е да кажем обаче, че се счита, че ако имате папрат и тя изсъхне в дома ви, то всички лоши неща, които са ви се случили, ще изчезнат и ще се освободите незабавно от лошия късмет.

Кати и Андрей ремонтираха жилището си почти без пари, а сега всички искат да живеят в това бижу! (СНИМКИ)

Фикус

Това е растение, предназначено за вдовици. Това мнение се формира, защото след война живите войници се връщаха само в домовете, където това цвете отсъствало. Не го дръжте в дома си.

Кактус

Някои хора смятат, че те помагат на жените да открият сродната си жена. Ако обаче дамата е женена, това растение може да развали семейния й живот.

Мечта: Стогодишна къща се превърна в палат след здрав ремонт! (СНИМКИ)

Орхидея

Любителите на цветята сигурно обожават орхидеите, и искат да ги сложат в стаята си, но тя просто има привлекателен външен вид. Къдравите й корени поглъщат човешката енергия. Ако я поставите в спалнята ви чакат само лоши неща в живота.

Дифенбахия

Това растение съдържа отровен сок, който е опасен за другите. Домашен любимец, който яде от него, ще умре. Тази отрова предизвиква дразнене и на човешка кожа. Ако докоснете очите си, след като сте го пипали, може да предизвикате слепота. Ако го опитате, ще се задушите.

Олеандър

Поради външния си вид много хора биха искали да имат такова растение у дома. Но това е много отровно поради глизоидното съдържание в сока. Поради аромата си, олеандърът причинява гадене, замаяност, отравяне, проблеми с дихателната система. Дори сърдечната недостатъчност е възможна. Затова е по-добре да не го вкарвате в къщата./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

деструктор

деструктор 08.06.2019 14:07

Кактус Някои хора смятат, че те помагат на жените да открият сродната си жена??????????!!!!!!!!!!!!

Мими

Мими 08.06.2019 14:24

Аз много обичам Антуриум и Калия. С мъжа ми все наъ секс ни избива. Това ни прави много щастливи.

Нони

Нони 09.06.2019 22:19

Цветята носят нещастие ? ИДИОТИ !

Koko

Koko 10.06.2019 6:08

WTF, че то всичко за изхърляне...

Галя

Галя 10.06.2019 6:28

Абе вие добре ли сте с главата?!Никое цвете не носи нещастия,а само добро настроение и наслада за очите и душата!!!

Куку

Куку 10.06.2019 6:49

Абе, ненормалници! Откъде ги измисляте тия статии. Само глупости пишете. Цветята ни зареждат с енергия, а колкото до това че някои са с отровни сокове, толкова години имаме кучета, нито веднъж те не отидоха да ядат от тях.

eork

eork 10.06.2019 9:01

ми то само МериДжей не е в списъка. Като се замисля - правилно е. Само то носи щастие

Орхидея

Орхидея 13.06.2019 17:54

Чудя се как сме живи у дома: 70 орхидеи, стотина кактуса, теменужки доста!