В тесния коридор ще има място за всичко, стига да... СНИМКИ

В тесния коридор ще има място за всичко, стига да... СНИМКИ

Дори да разполагате с 1,5-2 метра, може да го постигнете, ако не се страхувате от нестандартни решения

Малко са хората, които могат да се похвалят с просторен коридор. Мястото, с което разполагат е малко, а задължителните неща, които трябва да бъдат разположени там, толкова много...

Как да сместите закачалката, шкафа за обувки, гардероба и огледало в 1,5-2 квадратни метра? Трудно, но напълно възможно, стига да изберете компактни мебели и да не се страхувате от нестандартните решения.

С ценните съвети, които днес от jenata.blitz.bg ще ви дадем, ще успеете да преустроите тесния си коридор и да го превърнете в уютно и комфортно място, където всички вещи ще си имат свой собствен рафт или чекмедже.

Махнете тези неща от коридора, докарват ви неприятности

Започваме от огледалото. Може да го сложите на всяко удобно място. Важното е да не заема полезна площ! Затова е добре да заложите на шкафове с огледални врати или пък на огледало, което е от вътрешната страна на вратата.   

Между другото, не е задължително огледалото да е голямо. То може да бъде част от закачалка или да виси над шкафа за обувки.

Системи за съхранение - къде може и къде не трябва

Плъзгащ се гардероб по дължината на цялата стена е мечтата на почти всяка домакиня. Но, за съжаление, не навсякъде условията го позволяват. По-често можете да намерите или поръчате такива малки композиции по индивидуални размери.

Преди и след: Приказен ремонт на миниатюрен коридор СНИМКИ

Виж, да си купите пейка с място за съхранение на обувките е изключително лесно. 

Къде другаде можете да поставите допълнителни системи за съхранение? Над вратата, разбира се. И не забравяйте - ъглите не трябва да са празни! 

Английски дизайнери превърнаха кутийка от 19 кв. м. в уютен дом (СНИМКИ)

Природата не търпи празнини, а малките апартаменти - още повече. Смело запълвайте всички ъгли и ниши и не губете и сантиметър!

Сложете пейка, пуф, шкаф за обувки или дълъг шкаф. Ъгловите шкафове също са сред подходящите за вас варианти. 

Заемете пространство от стена до стена. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

  

Коментирай